Ευγενία Δημητροπούλου: Υιοθέτησε ένα κοριτσάκι από τη Σιέρα Λεόνε

Η πρώτη φωτογραφία μαμάς και κόρης

Όσα είχε πει η Ευγενία Δημητροπούλου στο Πρωινό

Μαμά έγινε η Ευγενία Δημητροπούλου! Η ταλαντούχα ηθοποιός έκανε γνωστή την ευχάριστη είδηση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ξαφνιάζοντας τους followers της.

Δημοσίευσε μια φωτογραφία αγκαλιά με το κοριτσάκι που υιοθέτησε από τη Σιέρα Λεόνε γράφοντας στη λεζάντα: «Παναγία μου σε ευχαριστώ! Εδώ και λίγες μέρες κρατάω στην αγκαλιά μου ό,τι ονειρεύτηκα, ευχήθηκα και προσευχήθηκα, την κόρη μας! Μπορεί να γεννήθηκε χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά υπήρχε όμως πάντα μέσα στις καρδιές μας! Εύα μου, καλωσόρισες να μας ζήσεις!»

 

Να θυμίσουμε πως η Ευγενία Δημητροπούλου τον περασμένο Ιούνιο παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο τον Στέλιο Βλατάκη μακριά  από τα φώτα της δημοσιότητας.

Δημητροπούλου: «Όταν βγήκε το όνομα του συζύγου μου, έκλεισε τα social του»

Η Ευγενία Δημητροπούλου κι ο Στέλιος Βλατάκης στο Ηρώδειο /Φωτογραφία NDP

Η Ευγενία Δημητροπούλου κι ο Στέλιος Βλατάκης στο Ηρώδειο /Φωτογραφία NDP 

«Παντρευτήκαμε τον Ιούνιο και ο άνδρας είναι νευροχειρουργός. Γνωριστήκαμε λίγο πριν την πρώτη καραντίνα και παντρευτήκαμε 1μιση χρόνο μετά. Η γνωριμία μας έγινε σε μια παράσταση που έπαιζα, είχε έρθει με έναν ξάδελφό του ο οποίος ήταν επί χρόνια φίλος μου», είχε δηλώσει η γνωστή ηθοποιός στο Πρωινό και συνέχισε: «Η πρόταση γάμου ήταν πολύ απλή. Γυρνώντας μια μέρα από το γύρισμα μου έκανε την πρόταση. Δε γονάτισε. Στην αρχή δεν το πίστευα. Ξαφνιάστηκα».

Ευγενία Δημητροπούλου: Η παράξενη πρόταση γάμου που της έκανε ο σύζυγός της


Σε πρόσφατη συνέντευξή της στην εκπομπή «Ελένη» η ηθοποιός μίλησε για την επιθυμία της να γίνει μητέρα και το ενδεχόμενο υιοθεσίας: «Θα ήθελα πολύ να γίνω μαμά» και συμπλήρωσε «Η υιοθεσία θα μπορούσε να είναι και πρώτη μου επιλογή, για μένα δεν υπάρχει διαφορά στο γεννάω εάν παιδιά ή υιοθετώ εάν παιδί».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top