Μιχαλοπούλου για Κουτσόπουλο: «Καλό είναι να κρατάμε στιγμές μας για μας»

Τι είπε η ηθοποιός για τη σχέση της με τον γνωστό σεφ

Δείτε βίντεο από την εκπομπή «Breakfast@star»

Είναι μαζί και πολύ ευτυχισμένοι, αλλά προτιμούν να κρατούν χαμηλούς τόνους στην προσωπική τους ζωή, δίχως να δίνουν αφορμές για σχόλια.

Ο λόγος για τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο και τη σύντροφό του, Χρύσα Μιχαλοπούλου.

Η νεαρή ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξή της ρωτήθηκε για την αναγνωρισιμότητα που απέκτησε λόγω της συμμετοχής της σε σίριαλ στην τηλεόραση, αλλά και της σχέσης της με τον γνωστό σεφ.

Κουτσόπουλος: Απόλαυσε την αγαπημένη του Χρύσα στην πρεμιέρα της

Λεωνίδας Κουτσόπουλος - Χρύσα Μιχαλοπούλου

Χρύσα Μιχαλοπούλου: Αποκάλεσε τον «Θείο» Λεωνίδα Κουτσόπουλο… Θεό!

«Για να πω την αλήθεια, έχω επιλέξει να μη λαμβάνω υπόψιν μου όλο αυτό που συμβαίνει. Δεν έχει να κάνει με μένα προσωπική ούτε με τη δουλειά. Δεν έχει να κάνει με μένα προσωπικά ούτε με τη δουλειά μου ούτε με αυτό που πραγματικά ζω. Δεν το εκλαμβάνω αρνητικά, καταλαβαίνω γιατί μπορεί να συμβαίνει, αλλά προσπαθώ να κρατώ μια απόσταση. Το να είσαι με έναν άνθρωπο πολύ γνωστό και αγαπητό στον κόσμο προσελκύει αναπόφευκτα κάποιο ενδιαφέρον-και μια χαρά είναι αυτό. Δεν είναι όμως ζητούμενο, δεν σημαίνει κάτι στην πραγματικότητα, στη ζωή μου. Πιστεύω πάντως πως έχω καταφέρει να υπάρχει ισορροπία», είπε αρχικά στο περιοδικό Hello.

Το ζευγάρι κρατά και μια ισορροπία στα social media χωρίς ωστόσο να κρύβετε. «Για μας είναι κάτι πολύ χαλαρό, δεν το σκεφτόμαστε με τον έναν ή τον άλλο τρόπο. Επιπλέον, εγώ είμαι επιφυλακτική με όλα αυτά τα ινσταγκραμικά ζευγάρια διότι σήμερα είσαι με κάποιον και αύριο δεν είσαι. Δεν χρειάζεται να βγαίνουν τα πάντα προς τα έξω. Καλό είναι να κρατάμε στιγμές μας για μας, που μπορεί να είναι το ευτυχισμένος παρόν μας ή να γίνουν μια ανάμνηση στο μέλλον», σχολίασε η Χρύσα Μιχαλοπούλου.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top