Εβελίνα Παπούλια για Φιλιππίδη: «Θα με δείτε την Παρασκευή στο δικαστήριο»

Θα καταθέσει κατά του ηθοποιού

Η Εβελίνα Παπούλια είπε σήμερα, Τρίτη 15/3 πως θα παραστεί στο δικαστήριο της Παρασκευής για να καταθέσει υπέρ των γυναικών που καταγγέλλουν τον Πέτρο Φιλιππίδη ωστόσο, δε θέλησε να αποκαλύψει σχεδόν τίποτα στην τηλεοπτική κάμερα.

Η Κάτια Δανδουλάκη, η Εβελίνα Παπούλια και η Λένα Δροσάκη έχουν κληθεί από τις καταγγέλλουσες να καταθέσουν υπέρ εκείνων.

Παπούλια, Δανδουλάκη και Δροσάκη καταθέτουν εναντίον του Φιλιππίδη!

«Να μου επιτρέψεις να σου πω ότι όλα στον τόπο και στο χρόνο τους. Η δική μου περίπτωση είναι λίγο ιδιόμορφη. Θα με δείτε την Παρασκευή, αλλά δε θα σας μιλήσω», είπε η Εβελίνα Παπούλια στη Super Κατερίνα.

Γιατί ντύθηκε ξανά νυφούλα η Εβελίνα Παπούλια;

παπουλια

Η Εβελίνα Παπούλια έκανε πρόσφατα μία ανάρτηση – αίνιγμα! Συγκεκριμένα, η ηθοποιός και ραδιοφωνική παραγωγός δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Instagram μία φωτογραφία με την ίδια να ποζάρει χαμογελαστή ανάμεσα σε… νυφικά!

Εβελίνα Παπούλια: Η αινιγματική φωτογραφία με τα δύο νυφικά!

«Τρίτη 15.03 η μεγάλη μέρα! Θέλω την άποψη σας!!! Ποιο από τα δύο;» σημείωσε όλο νόημα στη λεζάντα, με τους διαδικτυακούς της φίλους να τη ρωτούν επίμονα τι συμβαίνει και αν πρόκειται να παντρευτεί ξανά!

Σήμερα, Τρίτη 15 Μαρτίου, το μυστήριο λύθηκε! Η Εβελίνα Παπούλια ντύθηκε νυφούλα! Όχι, δεν έκανε τρίτο γάμο. «Παντρεύτηκε» με τον συνεργάτη της στο Ραδιόφωνο, Διονύση Καστόρα για χάρη ενός διαγωνισμού.

παπουλια

εβελινα παπουλια

Να θυμίσουμε ότι η Εβελίνα Παπούλια, έχει παντρευτεί δύο φορές. Με τον πατέρα της κόρης της, επίσης ηθοποιό, Γιώργο Λιάντο την πρώτη και τη δεύτερη με τον σκηνοθέτη Παναγιώτη Κράββα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top