Ιnfluencer σπαράζει στο κλάμα - Τέλος το Instagram στη Ρωσία

Το Κρεμλίνο τη κατηγορεί για υποκίνηση βίας κατά των Ρώσων

Βίντεο για τον πόλεμο στην Ουκρανία από το δελτίο του Star

Tέλος το Instagram στη Ρωσία. Η πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης που ανήκει στον αμερικανικό κολοσσό Meta, δεν είναι πλέον προσβάσιμη στη Ρωσία, καθώς το Κρεμλίνο τη κατηγορεί για υποκίνηση βίας κατά των Ρώσων που εισέβαλαν στην Ουκρανία.

Ουκρανία: Απαγόρευση κυκλοφορίας 35 ωρών στο Κίεβο

Από χθες, Τρίτη 14/3, στη Ρωσία, το Refresh σταμάτησε να λειτουργεί στο Instagram, το οποίο δεν είναι πλέον προσβάσιμο χωρίς VPN. Το Instagram βρίσκεται πια στη λίστα των ιστότοπων «περιορισμένης πρόσβασης», η οποία δημοσιεύθηκε από το ρωσικό όργανο ελέγχου και λογοκρισίας των τηλεπικοινωνιών και των μέσων ενημέρωσης Roskomnadzor. 

Πόλεμος Ουκρανία: Η Ρωσία μπλόκαρε Facebook και Instagram

Στην εν λόγω λίστα περιλαμβάνονται τα δίκτυα Facebook και Twitter αλλά και πολλά μέσα ενημέρωσης που επικρίνουν το Κρεμλίνο.

Ρωσίδα διέκοψε κεντρικό δελτίο ειδήσεων: «Μην πιστεύετε την προπαγάνδα»

To κλάμα της Ρωσίδας influencer που προκάλεσε αντιδράσεις

Η πλατφόρμα του Instagram αποτελεί πια πηγή εσόδων για εκατομμύρια ανθρώπους ανά τον πλανήτη, καθώς εκεί μπορούν να διαφημίζουν προϊόντα, εταιρίες, παροχές και φυσικά, τον εαυτό τους! Τα χρήματα που λαμβάνει μάλιστα ένα καλοπληρωμένος influencer, πιθανότατα δεν τα έχετε φανταστεί ποτέ!

Σε ανάρτηση που έκανε το δίκτυο Nexta tv λίγες μέρες νωρίτερα, εμφανίζεται Ρωσίδα influencer να σπαράζει στο κλάμα καθώς εντός των επόμενων δύο ημερών θα κλείσει το Instagram στη χώρα της, λόγω των κυρώσεων που έχουν επιβληθεί.

Η ίδια ομολογεί, ότι αυτή είναι η εργασία της και ότι πλέον δε θα μπορεί να επισκέπτεται εστιατόρια και να ποστάρει φωτογραφίες, όπως έκανε στην καθημερινότητά της.

 

 

«Προφανώς δεν την ενδιαφέρει για τους χιλιάδες νεκρούς, αλλά το μεγαλύτερο της πρόβλημα είναι ότι πλέον δεν θα μπορεί να ποστάρει φωτογραφίες από εστιατόρια», αναφέρεται στην ανάρτηση του Nexta.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top