Άκης Σακελλαρίου: Σε σπάνια έξοδο με τον γιο του, Ορέστη

Ο ηθοποιός κρατά πολύ χαμηλό προφίλ σε ό,τι αφορά στην ιδιωτική του ζωή

Συνέντευξη του Άκη Σακελλαρίου που μιλά για το πρόβλημα υγείας που πέρασε

Ο γνωστός και αγαπημένος ηθοποιός Άκης Σακελλαρίου, έχει πολύ πετυχημένη πορεία τόσο στο θέατρο όσο και στη μικρή οθόνη. Γενικότερα, κρατάει χαμηλό προφίλ σε ό,τι αφορά στην ιδιωτική του ζωή, ενώ σπάνια κάνει δημόσιες εμφανίσεις με την οικογένειά του.

Άκης Σακελλαρίου: «Έστελνα βιντεάκια για τη δουλειά από την εντατική»

Πρόσφατα, ο ταλαντούχος ηθοποιός απαθανατίστηκε με τον γιο του, Ορέστη, να φορούν μάσκες και να περπατούν παρέα σε εμπορικό κέντρο της Αθήνας.

Ο γνωστός ηθοποιός είχε αποκαλύψει στο παρελθόν ότι πέρασε 15 μέρες νοσηλευόμενος στο νοσοκομείο καθώς είχε διαγνωσθεί με τη «νόσο των λεγεωναρίων».

«Εάν ανακαλύψεις τη νόσο νωρίς, το προλαβαίνεις και είναι σαν μία πνευμονία που θεραπεύεται, εάν το αφήσεις και αυτό σου τρώει σιγά-σιγά τα πνευμόνια, τότε θα έχει προβλήματα. Η εικόνα που κρατώ από τότε είναι τα αγαπημένα μου πρόσωπα και τους φοβερούς γιατρούς του Σωτηρία», είπε χαρακτηριστικά τώρα, δύο χρόνια μετά την περιπέτεια με την υγεία του.

«Κατάλαβα πολύ μετά πόσο σοβαρό είναι. Μέχρι που μπήκα στην εντατική, έστελνα βιντεάκια για τη δουλειά. Έλεγα στην σκηνοθέτρια μήπως πρέπει να σκεφτούμε να αντικατασταθώ; Και της έδειχνα ότι είμαι στην εντατική με καλώδια. Τη μια ημέρα παίζαμε το Mamma Mia στην Πάτρα, την επόμενη με πήγε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης στον γιατρό μου. Μπήκα στο ταξί, χάθηκα και την επόμενη ξύπνησα στο νοσοκομείο και το βράδυ μπήκα στην εντατική. Όλοι με τον κορωνοϊό αυτό λένε, γίνεται μία καταρρακτώδης αλλαγή στον οργανισμό σου», πρόσθεσε ο γνωστός ηθοποιός.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top