Πέτρος Λαγούτης: Ποιες οι σχέσεις του με τη Μυρτώ Αλικάκη σήμερα;

Οι δύο πρώην σύζυγοι έχουν αρχίσει να μοιράζονται και τα προσωπικά τους!

Για τους γιους του αλλά και τις σχέσεις που διατηρούν σήμερα με την πρώην σύζυγό του, Μυρτώ Αλικάκη μίλησε ο Πέτρος Λαγούτης.

λαγουτης αλικακη

«Και με τους δύο μου γιους είμαστε φίλοι. Δεν είναι ίδια όλα τα παιδιά επειδή έχουν τους ίδιους γονείς, είναι και θέμα χαρακτήρα. Και εγώ και η Μυρτώ έχουμε και με τους δύο μία πάρα πολύ ωραία σχέση που λέμε τα περισσότερα, δε χρειάζεται να τα λέμε και όλα. Και εμείς οι μεγάλοι έχουμε πράγματα που τα κρατάμε και εμείς. Ακόμα και τα δύσκολα όμως τα συζητάμε» δήλωσε αρχικά ο Πέτρος Λαγούτης στην εκπομπή «Στούντιο 4».

λαγουτης

Ο Πέτρος Λαγούτης με τους γιους στην πρεμιέρα της μαμάς

«Με τη Μυρτώ δεν είχαμε καλές σχέσεις από την αρχή του χωρισμού. Πέρασαν δύο χρονάκια, να ηρεμίσουμε, να φύγουν οι τσίτες και νομίζω χρειάζεται για όλους αυτό. Στην αρχή νομίζεις ότι θα κρατήσει για πάντα, αλλά με την Μυρτώ ποτέ δε ξεφύγαμε. Υπήρχε ένας θυμός και τα απωθημένα του καθενός. Τα πράγματα χαλαρώνουν με τον χρόνο και με το πως βλέπεις τον άλλο. Νομίζω και η Μυρτώ έβλεπε σε εμένα και εγώ σίγουρα έβλεπα στη Μυρτώ μία γυναίκα η οποία ήταν εντάξει με τα παιδιά μας, ωραία μαμά, σωστή μαμά. Δεν υπήρχαν περίεργα πράγματα μεταξύ μας», εξομολογήθηκε ο Πέτρος Λαγούτης.

Μάλιστα ανέφερε πως πλέον, 12 χρόνια μετά τον χωρισμό τους με τη Μυρτώ, έχουν αρχίσει να μοιράζονται σιγά σιγά και τα προσωπικά τους, κάτι που πριν δεν έκαναν.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top