GNTM Λία: «H οικογένειά μου είναι στο Χάρκοβο. Δε βγαίνει από το σπίτι»

Τι είπε για την κατάσταση που επικρατεί στην Ουκρανία

Δείτε το σχετικό βίντεο από την εκπομπή του Alpha

Ώρες αγωνίας ζει η Λία Τσουζντάν που γνωρίσαμε μέσα από το GNTM 3. Οι γονείς του νεαρού μοντέλου βρίσκονται στο Χάρκοβο της Ουκρανίας όπου και περνούν πολύ δύσκολα.

Η Λία μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα για τον πόλεμο στην Ουκρανία μετά την εισβολή της Ρωσίας. 

Η Λία του GNTM 3 αποκάλυψε: «Με έριξαν οι επιστροφές στο σπίτι!»

«Τι να πω; Είναι πάρα πολύ δύσκολα. Φαβάμαι κάθε μέρα. Δεν κοιμάμαι. Όλη η οικογένειά μου μένει στο Χάρκοβο, είναι σύνορα με τη Ρωσία. Έχω μια γιαγιά που μένει μόνιμα σε ένα σπίτι και δεν έχουμε ιδέα τι κάνει γιατί είναι μόνη της. Έναν παππού που κι αυτός είναι μόνος του και μόνο οι γονείς μου που είναι οι δυο τους. Δε βγαίνει κανέναν από το σπίτι, γενικά είναι επικίνδυνο να κάτσεις κοντά σε παράθυρο. Αυτή τη στιγμή βάζουν σελοτέιπ για να μην έρθουν τα τζάμια στη μούρη και τους σκοτώσουν», είπε αρχικά. 

Το makeover στο GNTM την έκανε να μοιάζει με πραγματικό μοντέλο

«Οι γονείς μου δεν καταλάβαιναν τι να κάνουν. Όταν χρειάστηκε να πάνε να ψωνίσουν, πήγαν κι έμειναν στην ουρά για πέντε ώρες. Δεν κατάφεραν να ψωνίσουν και γύρισαν σπίτι, γιατί άρχισαν οι βομβαρδισμοί και πάλι. Και να ήθελαν να φύγουν δεν μπορούν, γιατί τους άντρες που είναι κάτω από 60 δεν μπορούν να φύγουν από τη χώρα. Δεν τους αφήνουν να φύγουν γιατί πρέπει να μπουν στον στρατό», συμπλήρωσε. 

Λία: Η πρώτη ανάρτηση μετά την αποχώρησή της από το GNTM

Η όμορφη Λία είναι μοναχοκόρη και η αγωνία είναι ακόμη μεγαλύτερη για την οικογένειά της κι όλα τα αγαπημένα της πρόσωπα που βρίσκονται μακριά της αυτές τις ώρες.

GNTM 3 Λία

Η Λία έγινε γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο GNTM 3
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top