Μαριάντα Πιερίδη: «Έχω κρύψει κοπέλα στη ντουλάπα γιατί την έψαχνε... »

Όσα είπε η τραγουδίστρια για το #metoo και τα δύσκολα παιδικά της χρόνια

Στα δύσκολα παιδικά της χρόνια αλλά και στο ελληνικό #metoo αναφέρθηκε σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Happy Day» και την Όλγα Λαφαζάνη η Μαριάντα Πιερίδη. 

Όπως είπε η γνωστή τραγουδίστρια, στον χώρο του τραγουδιού υπάρχουν κακοποιητικές συμπεριφορές. «Το κίνημα metoo δεν εκδηλώθηκε στο χώρο του τραγουδιού γιατί είναι δύσκολο να τα βάλεις με τη νύχτα. Διευθυντής δισκογραφικής μού πρότεινε να πάμε για φαγητό. Αρνήθηκα και μου είπε πως δεν θα κάνω καριέρα στο τραγούδι» ανέφερε.

«Τη μόνη φορά που με είδε ο σύζυγός μου στο μαγαζί που τραγουδούσα ήταν και η τελευταία μου μέρα στο τραγούδι. Ο επιχειρηματίας μού έφερε το μεροκάματό μου και ήθελε να το πάρω μόνη μου από την τσέπη του. Έγινε χαμός στο καμαρίνι και σταμάτησα. Σε άλλο μαγαζί, έχω κρύψει κοπέλα στην ντουλάπα μου γιατί την έψαχνε ο επιχειρηματίας», συνέχισε.

Η γνωστή τραγουδίστρια υποστήριξε μάλιστα ότι έχει προδοθεί πολλές φορές στη δουλειά της. «Μου έχουν χαμηλώσει το μικρόφωνο από κόμπλεξ. Ο καλλιτέχνης που μου χαμήλωνε το μικρόφωνο είχε σχέσεις με τους ανθρώπους της επιχείρησης και δεν μπορούσα να μιλήσω. Έδωσα το χαμηλωμένο μου μικρόφωνο σε καλεσμένη τραγουδίστρια και την άλλη μέρα με έβριζε γιατί νόμιζε ότι το έκανα επίτηδες» είπε.

«Όταν ήρθαμε από την Κύπρο δεν είχαμε να φάμε»

Η Μαριάντα Πιερίδη μίλησε για τα δύσκολα παιδικά της χρόνια. «Μεγάλωσα στερητικά γιατί ήρθαμε πρόσφυγες από την Κύπρο. Δούλευα από μικρή και παράλληλα πήγαινα στο ωδείο. Ότι κατάφερα στη ζωή μου το κατάφερα μόνη μου. Όταν ήρθαμε από την Κύπρο δεν είχαμε να φάμε», είπε τέλος.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top