Στιγμές αγωνίας για τον Κρατερό Κατσούλη - Η νέα ανάρτηση από το νοσοκομείο

Συνεχίζει να νοσηλεύεται η μητέρα του

Δείτε το βίντεο που πόσταρε ο Κρατερός Κατσούλης

Πολύ δύσκολες ώρες βιώνει ο Κρατερός Κατσούλης τις τελευταίες ημέρες, μιας κι η μητέρα του νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Σωτηρία, χωρίς ωστόσο να έχει γίνει γνωστό ποιο είναι το πρόβλημα υγείας που την ταλαιπωρεί.

Κρατερός Κατσούλης: Στο νοσοκομείο η μητέρα του

Με νέα ανάρτηση που έκανε στο προφίλ του στο Instagram, ο αγαπημένος ηθοποιός ενημέρωσε τους followers του ότι η μητέρα του εξακολουθεί να βρίσκεται στο νοσοκομείο, ενώ ευχαρίστησε τους γιατρούς για τη φροντίδα που της δείχνουν

Ο Κρατερός Κατσούλης με τους γονείς του το 2019 /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Η νέα ανάρτηση του Κρατερού Κατσούλη για τη μητέρα του

«Καλησπέρα και πάλι. Εδώ είμαστε πάντα, στο Σωτηρία. Σιγά - σιγά έχει αρχίσει και γίνεται μια νέα καθημερινότητα. Τι σημαντικό που είναι όμως να συναντάς ανθρώπους στις δύσκολες στιγμές σου, όχι μόνο άξιους επαγγελματίες, αλλά κι ανθρώπους. Να σας πω ένα μεγάλο "ευχαριστώ" για τα εκατοντάδες μηνύματα συμπαράστασης κι ευχών. Να είστε καλά», είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός στο βίντεο που ανέβασε. 

Κατσούλης: Αποκαλύπτει αν είναι τσακωμένοι με την Καραβάτου

Όπως έγραψε στη λεζάντα: «Στη νέα διαμορφωμένη ιδιαίτερη καθημερινότητα μας εδώ στο νοσοκομείο Σωτηρια, αναμένοντας κι ελπίζοντας για το καλύτερο. Μεγάλο "ευχαριστώ" ξανά σε όλους τους εδώ, ανθρώπους πάνω απ’ όλα, επαγγελματίες ,που γνωριζόμαστε μέρα με τη μέρα και περισσότερο, και βέβαια σε όλους εσάς για τις πολύτιμες ευχές και συμπαράσταση. Να ’στε καλά με υγεία».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @krateroskatsoulis

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top