Ο Νότης Χριστοδούλου εγκατέλειψε το τραγούδι για το design

Αποφεύγει τη δημοσιότητα, ανέφερε στο Breakfast@star

Ο Νότης Χριστοδούλου έγινε ευρύτερα γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στον πρώτο κύκλο του Fame Story όπου αναδείχτηκε νικητής.

Νότης Χριστοδούλου: Τον θυμάστε; Τώρα είναι άλλος άνθρωπος!


Τελικά αποφάσισε να αφήσει στην άκρη το τραγούδι και να ασχοληθεί με τη σκηνογραφία. Όπως δήλωσε αυτός είναι και ο λόγος που βρίσκεται μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

«Αποφεύγω τη δημοσιότητα, γιατί η δουλειά μου δεν το απαιτεί. Ασχολούμαι με το design. Δεν ξέρω τι άλλο μας ξημερώνει. Η ζωή είναι μια πάρα πολύ ωραία εξίσωση. Τίποτα δεν κλείνει. Η καλλιτεχνία είναι τρόπος ζωής και έκφρασης. Είναι αυτοθεραπευτική», δήλωσε ο Νότης στην κάμερα του «Breakfast@star».

Πριν από λίγες ημέρες ο Νότης Χριστοδούλου σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό ΟΚ! μίλησε για την προσωπική του ζωή και το γεγονός ότι η μητέρα του δεν αποδέχτηκε το γεγονός ότι είναι ομοφυλόφιλος. 

Νότης Χριστοδούλου: «Η μητέρα μου δεν αποδέχεται ότι είμαι ομοφυλόφιλος»


«Μεγάλωσα με τη φράση «Δε θέλω το παιδί μου να γίνει κλέφτης ή πο@@@@ς». Την άκουγα κάθε μέρα σχεδόν να το λέει. To έλεγε και όταν όλοι της έλεγαν, όταν ήμουν στο σχολείο, ότι το παιδί είναι γεννημένο για να γίνει χορευτής και να ασχοληθεί με την τέχνη και εκείνη από ανασφάλεια προς τους τρίτους με πήγαινε να μάθω πολεμικές τέχνες.

Όταν κάποια στιγμή θέλησα να μοιραστώ μαζί της την αλήθεια μου μού είπε: «Κάνε ό,τι θες. Αυτό που είπες το άκουσα, αλλά δεν μπορώ να το δεχτώ και το ξέχασα ήδη», εξομολογήθηκε ο πρώτος νικητής του Fame Story στο περιοδικό ΟΚ!

Μετά από αυτή την εξομολόγηση ο ίδιος παραδέχτηκε πως δέχτηκε πολλά μηνύματα υποστήριξης. «Το σπουδαιότερο σε έναν άνθρωπο είναι η αυτοπαραδοχή», πρόσθεσε ο Νότης Χριστοδούλου στην κάμερα της πρωινής εκπομπής του Star.


Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Breakfast@star»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top