Νότης Χριστοδούλου: «Η μητέρα μου δεν αποδέχεται ότι είμαι ομοφυλόφιλος»

Ο νικητής του Fame Story μίλησε για την προσωπική του ζωή

Μία εξομολόγηση ψυχής έκανε ο Νότης Χριστοδούλου μιλώντας για την προσωπική του ζωή και πώς αντέδρασε η μητέρα του όταν θέλησε να της πει πως είναι ομοφυλόφιλος.

Νότης Χριστοδούλου: Τι κάνει σήμερα ο νικητής του Fame Story 1

Νότης Χριστοδούλου

Στο άκουσμα αυτής της ανακοίνωσης η μητέρα του δεν το αποδέχτηκε. «Μεγάλωσα με τη φράση «Δε θέλω το παιδί μου να γίνει κλέφτης ή πο@@@@ς». Την άκουγα κάθε μέρα σχεδόν να το λέει. To έλεγε και όταν όλοι της έλεγαν, όταν ήμουν στο σχολείο, ότι το παιδί είναι γεννημένο για να γίνει χορευτής και να ασχοληθεί με την τέχνη και εκείνη από ανασφάλεια προς τους τρίτους με πήγαινε να μάθω πολεμικές τέχνες. Όταν κάποια στιγμή θέλησα να μοιραστώ μαζί της την αλήθεια μου μου είπε: «Κάνε ό,τι θες. Αυτό που είπες το άκουσα, αλλά δεν μπορώ να το δεχτώ και το ξέχασα ήδη», εξομολογήθηκε ο πρώτος νικητής του Fame Story στο περιοδικό ΟΚ!

Νότης Χριστοδούλου: Τον θυμάστε; Τώρα είναι άλλος άνθρωπος!

Το μεσημέρι του Σαββάτου (12/02), απόσπασμα της συνέντευξης του προβλήθηκε στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» και οι συντελεστές θέλησαν να σχολιάσουν αυτές τις δηλώσεις.

Πρώτος τον λόγο πήρε ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης δήλωσε: «Είναι συγκλονιστικό αυτό που έκανε, μας έδειξε στην πραγματικότητα την πληγή του. Είναι τεράστια πληγή η αποδοχή που δε λαμβάνεις από την μαμά σου, απ’ το πιο κοντινό σου πρόσωπο, από εκεί που την έχεις και ανάγκη».

 «Ο Νότης μίλησε για μένα εξ ονόματος πάρα πολλών αγοριών και κοριτσιών που μπορεί να έχουν περάσει τα ίδια. Να έχουν τολμήσει μια εξομολόγηση και να έχουν φάει την πόρτα στα μούτρα», σχολίασε με τη σειρά της η Ναταλία Γερμανού.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top