Νότης Χριστοδούλου: Τι κάνει σήμερα ο νικητής του Fame Story 1

Παραδέχεται πως είναι gay και μιλάει για τη νέα του ζωή

Μια σπάνια τηλεοπτική συνέντευξη έδωσε ο νικητής του πρώτου Fame Story, ο Νότης Χριστοδούλου. Ο ίδιος μίλησε για τη ζωή του μετά το παιχνίδι 20 χρόνια μετά, την καριέρα του, αλλά και την απώλεια της μητέρας του.

«Όλοι στο Fame Story ξύπναγαν 8 το πρωί κι εγώ στις 3 το μεσημέρι, γιατί ήξερα τι να κάνω στο επεισόδιο για να παίξει. Από σκηνογράφος έγινα τραγουδιστής. Δεν ήξερα τίποτα από τραγούδι, ήξερα πως να λανσάρω τον Νότη. Είχα ανάγκη την επιβεβαίωση, γι’ αυτό κέρδισα. Την πρώτη φορά που πήγα στα νυχτερινά κέντρα τραγουδούσα κιόλας», είπε αρχικά ο Νότης Χριστοδούλου στο "Πάμε Δανάη" και τη Δέσποινα Καμπούρη. 

Ο Νότης Χριστοδούλου την περίοδο που βρισκόταν στο Fame Story

«Με αναγνωρίζουν ακόμα στον δρόμο, δεν ένιωθα άβολα, το απολαμβάνω… Με φόβιζε η αναγνωρισιμότητα στην αρχή. Πριν 3 χρόνια μπήκα στο μετρό. Ήταν αναμενόμενο να δεχτούμε πόλεμο από καλλιτέχνες. Πήγαμε με τον Αντώνη Βαρδή σε συναυλία στον Βόλο, ανεβήκαμε στην σκηνή και όλοι φώναζαν το όνομά μου. Ο Βαρδής ήταν υποστηρικτικός», πρόσθεσε.

Ακόμα, αποκάλυψε ότι θα ήθελε να κάνει παιδί, όμως είναι δύσκολο λόγω του ότι είναι ομοφυλόφιλος.

«Δεν ξέρω αν θα είμαι καλός γονιός, δεν νομίζω πως όλοι οι άνθρωποι είναι ικανοί να αναλάβουν αυτή την ευθύνη» είπε χαρακτηριστικά.

Σήμερα ασχολείται με τη σκηνογραφία και έχει συνεργαστεί με αρκετά μεγάλα ονόματα όπως η Νατάσα Μποφίλιου, η Δήμητρα Γαλάνη και η Ελευθερία Αρβανιτάκη.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top