Βανδή: Μίλησε πρώτη φορά για τον Φοίβο 16 χρόνια μετά το «διαζύγιό» τους

H Δέσποινα Βανδή και o Φοίβος έγραψαν ιστορία στη μουσική βιομηχανία

H Δέσποινα Βανδή και o Φοίβος έγραψαν ιστορία στη μουσική βιομηχανία της χώρας και σφραγίστηκε με αναρίθμητες επιτυχίες τις δεκαετίες 90-00s.

Η συνεργασία τους ξεκίνησε το 1997 και ολοκληρώθηκε ξαφνικά το 2013. To βράδυ της Πέμπτης ο μουσικοσυνθέτης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Ενώπιος Ενωπίω» και η Δέσποινα Βανδή μίλησε για εκείνον απαντώντας και στην ερώτηση τι «ήταν αυτό που τους έκανε να τραβήξουν χωριστούς δρόμους».

Φοίβος: Ο λόγος που πήρε «διαζύγιο» από τη Δέσποινα Βανδή

«Τι να σας πω για τον Φοίβο, είναι τόσα πολλά που δεν φτάνει μια συνέντευξη. Όλες τις μεγάλες συγκινήσεις τις έχω ζήσει μαζί με τον Φοίβο. Ήταν ήδη πετυχημένος όταν συναντηθήκαμε, δεν μπορούσα να φανταστώ τα πράγματα που θα ακολουθούσαν. Η σχέση μας ειλικρινής, ζεστή, μερικές φορές μπορεί να γίνει σκληρός, αλλά αυτό που πάντα εκτιμούσα, ήταν ότι ήξερα ότι δεν υπήρχε ποτέ δεύτερη σκέψη. Οι δίσκοι μας ήταν πάντα πολυμορφικοί, οπότε κάναμε μεγάλες επιτυχίες σε όλα τα είδη. Το “Γεια” ήταν η κορυφαία μας στιγμή. Αυτό που δεν θα ξεχάσω ποτέ είναι ότι στο στούντιο πήγαινα και δεν ήξερες τι θα πεις. Καλούμουν εκείνη την ώρα να πω το τραγούδι, να μάθω τις νότες, να βάλω τον ψυχισμό μου, ατελείωτες ώρες. Θυμάμαι τον Φοίβο να λέει “τίποτα δεν έχουν καταλάβει τίποτα” είχε την αγωνία. Εγώ είχα την απόλυτη σιγουριά. Σε αγαπάω πολύ. Μπορεί να έχουμε χαθεί τα τελευταία χρόνια, σε έχω στην καρδιά μου πάντα. Ήμασταν παντρεμένοι μουσικά 16 χρόνια, κάπου εκεί. Θέλω μόνο τα καλύτερα για σένα», είπε η Δέσποινα Βανδή.

Δέσποινα Βανδή: Όλες οι φορές που παρέδωσε μαθήματα στιλ

Δέσποινα Βανδή και Φοίβος/ NDP

Ο Φοίβος από την πλευρά του εξήγησε πως ήταν απόφαση της Δέσποινα Βανδή να «χωρίσουν»επαγγελματικά καθώς όπως ήθελε να δοκιμάσει και κάτι άλλο. «Τα αισθήματα με τη Δέσποινα είναι αμοιβαία, όλα αυτά που είπε ότι αισθάνεται για μένα εξακολουθώ να τα αισθάνομαι και εγώ. Φαντάζεσαι να τρως κάθε μέρα επί 17 χρόνια μακαρόνια με κιμά; Δεν θα ήταν κάποια στιγμή που θα ήθελες να δοκιμάσεις και ένα άλλο φαγητό; Τόσο από νομίζω. Η σκέψη ήταν της Δέσποινας Βανδή, ήθελε να δοκιμάσει και άλλα πράγματα. Κατανοητό, ανθρώπινο. Εγώ είμαι διαφορετικής λογικής, είμαι του δόγματος ομάδα που κερδίζει δεν την αλλάζεις, και γενικά είμαι πιο σταθερός. Ο καλλιτέχνης όμως θέλει να ψάχνεται και πολύ καλά έκανε», είπε χαρακτηριστικά ο Φοίβος.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top