Έφυγε από τη ζωή η τραγουδίστρια Betty Davis

Σε ηλικία 77 ετών

Betty Davis

Σε ηλικία 77 ετών έφυγε από τη ζωή το πρωί της Τετάρτης (09/02) στο Homestead της Πενσυλβάνια.η τραγουδίστρια της φανκ, Betty Davis. 

Τη δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή το Rolling Stone μέσα από δελτίο τύπου που κυκλοφόρησε. 

«Με μεγάλη λύπη μοιράζομαι τα νέα για τον θάνατο της Betty Davis, μιας πολυτάλαντης μουσικής επιρροής και πρωτοπόρου ροκ σταρ, τραγουδίστριας, τραγουδοποιού και είδωλο της μόδας», δήλωσε επιστήθια φίλη της.

«Πάνω απ ‘όλα, η Μπέτι ήταν φίλη, θεία, ανιψιά και αγαπημένο μέλος της κοινότητάς της στο Homestead της Πενσυλβάνια και της παγκόσμιας κοινότητας φίλων και θαυμαστών. Σε μια στιγμή που θα ανακοινωθεί, θα αποτίνουμε φόρο τιμής στην όμορφη, τολμηρή και θαρραλέα περσόνα της. Σήμερα τιμούμε τη μνήμη της ως το γλυκό, στοχαστικό και στοχαστικό άτομο που ήταν… Δεν υπάρχει άλλος».

Το βιογραφικό της Betty Davis 

Το 1973 έκανε το ντεμπούτο της με το ομώνυμο άλμπουμ της για να ακολουθήσουν άλλοι δύο δίσκοι το 1974 και το 1975 με τίτλο «hey Say I’m Different» και «Nasty Gal» αντίστοιχα.

Πριν εκτοξευτεί η καριέρα της, η Davis παντρεύτηκε τον Miles Davis το 1968. Το ζευγάρι παρέμεινε μαζί μόλις έναν χρόνο, αλλά αποδείχθηκε ότι ήταν μια σχέση επιρροής για τον μουσικό της jazz.

Η Betty Davis γεννήθηκε στη Βόρεια Καρολίνα, για να καταλήξει στο Πίτσμπουργκ, όπου πέρασε τα παιδικά της χρόνια. Τελικά μετακόμισε στη Νέα Υόρκη τη δεκαετία του 1960 και άνθισε στην καλλιτεχνική σκηνή της πόλης.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top