Γιάννης Στάνκογλου: Ποιον θεωρεί τον πιο ωραίο Έλληνα ηθοποιό;

Το αποκάλυψε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη

Ο Γιάννης Στάνκογλου ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Ελένη» την Τρίτη 8/2 και η Ελένη Μενεγάκη δε δίστασε να αναφέρει στον ηθοποιό τα σχόλια συναδέλφων του που έχουν υποστηρίξει δημόσια πως είναι ένας από τους πιο ωραίους άνδρες της ελληνικής showbiz.

στανκογλου μενεγακη

Ο Στάνκογλου καλεσμένος στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη

Γιάννης Στάνκογλου: «Μου έβγαλε όπλο μέσα στο μπαρ επειδή τσακωθήκαμε»

γιαννης στανκογλου

Ο ίδιος όμως, διαφωνεί και είπε πως κατά τη γνώμη του άλλος ηθοποιός είναι από τους πιο ωραίους Έλληνες: «Τον Γιώργο τον Χρυσοστόμου θα έλεγα».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @giorgos.chrysostomou

«Ακόμα δεν έχω αυτή την αυτοπεποίθηση και ούτε θέλω να την έχω ότι όταν μου δοθεί κάτι θα πω 'το 'χω'. Σίγουρα έχω ανέβει κάποια σκαλοπάτια στη σιγουριά μου αλλά παρόλα αυτά πιστεύω ότι ο ηθοποιός πρέπει να κρατάει ανασφάλειες, να μην είναι σίγουρος για τίποτα. Πρέπει να ξέρει τον χαρακτήρα που υποδύεται από την αρχή, τη μέση και το τέλος αλλά πρέπει να αφήνει παραθυράκια. Αν έχουμε κάτι θετικό σαν άνθρωποι είναι οι ευαισθησίες και οι ανασφάλειες μας. Είναι αυτό που μας κάνει ευάλωτους και μπορεί ο άλλος να μπει μέσα σε εμάς.

Στα 26 μου έκανα τον Προμηθέα Δεσμώτη και επειδή ο σκηνοθέτης μου έδινε τη σιγουριά ένιωθα ότι πατάω στα πόδια μου. Υπήρξαν δουλειές μετά από 2-3 χρόνια στο θέατρο που κάποιοι δεν μου έδωσαν αυτή τη σιγουριά. Ο σκηνοθέτης είναι πολύ σημαντικός» είπε στη συνέχεια ο ηθοποιός.

Μιλώντας για την παράσταση "Killer Joe” που σκηνοθετεί και πρωταγωνιστεί, ο Γιάννης τάνκογλου δε δίστασε να αναφερθεί και στον Κώστα Νικούλι: «Τον γνώριζα από πριν. Ήμουν στην πρώτη κινηματογραφική δουλειά που έκανε. Τον γνώριζα, τον θαύμαζα. Τον γουστάρω πάρα πολύ σαν ηθοποιό. Μου θυμίζει εμένα. Αυτό το άγουρο που έχει και το είχα κι εγώ πριν 20 χρόνια γιατί είναι ακριβώς 20 χρόνια η διαφορά μας. Τον πιστεύω από τότε. Έχει πάθος για τη ζωή, πάθος για τη δουλειά».

 


 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top