Κούρκουλου: «Μίσος» είναι η λέξη που εκφράζει τα συναισθήματά μου γι΄αυτόν

Η συγκλονιστική ανάρτηση για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου

Δείτε όσα είπε πρόσφατα η Εριέττα Κούρκουλου για τον αείμνηστο πατέρα της

Μια συγκλονιστική ανάρτηση για την ασθένεια που της πήρε μακριά τον πατέρα της, Νίκο Κούρκουλο, έκανε σήμερα Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου η Εριέττα Κούρκουλου

Επώνυμοι που «πάλεψαν» με τον καρκίνο και βγήκαν νικητές

Η κόρη του αείμνηστου ηθοποιού που μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι, έγραψε ένα μακροσκελές κείμενο για τον καρκίνο, συγκλονίζοντας με τα λόγια της.

«Παγκόσμια ημέρα κατά της αρρώστιας που πήρε τόσους αγαπημένους μας μακριά… "Μίσος" είναι η λέξη που εκφράζει καλύτερα τα συναισθήματά μου γι’ αυτόν. Μίσος, γιατί πήρε την μεγαλύτερη αγάπη από κοντά μου, στερώντας μου στιγμές που είχα κάθε δικαίωμα να ζήσω. Την ήμερα του γάμου μας, που ονειρευόμουν πάντα ότι θα με χόρευε. Την ημέρα που ανακοίνωσα στην υπόλοιπη οικογένειά μου ότι θα κάνουμε παιδάκι. Την ημέρα που θα γεννήσω τον εγγονό και συνονόματό του. 

Εριέττα Κούρκουλου: Αυτό είναι το όνομα που θα δώσει στον γιο της

Μαριάννα Λάτση Άλκις Κούρκουλος Εριέττα Κούρκουλου

Η Εριέττα Κούρκουλου με τον αδερφό της Άλκη Κούρκουλο και τη μητέρα της, Μαριάννα Λάτση /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Όλα αυτά τα άσχημα συναισθήματα, μας δίνουν πολλές φορές την ψευδαίσθηση ότι ο καρκίνος νίκησε. Αλλά δεν είναι αλήθεια. Ο καρκίνος έχασε και θα συνεχίσει να χάνει, ακόμα και όταν οδηγεί στον θάνατο. Έχασε, γιατί ο πατέρας μου ήταν στον γάμο μας, και τον ένιωθα πιο κοντά μου από ποτέ. Έχασε, γιατί την ημέρα της ανακοίνωσης της εγκυμοσύνης μου, ευχαρίστησα εκείνον πρώτα, που ξέρω ότι έβαλε από εκεί ψηλά το χεράκι του. Έχασε, γιατί ζει μέσα στο παιδί που θα γεννήσω τον επόμενο μήνα. 

Κούρκουλου: Ο έρωτας της μητέρας της με τον Nίκο Κούρκουλο

Ο καρκίνος έχασε και θα χάνει πάντα την μάχη με την αγάπη. Από τότε που έφυγε ο πρώτος Νίκος της ζωής μου, έχω συναντήσει και συνεχίζω να συναντάω εκατοντάδες μαχητές της ασθένειας αυτής και κάθε φορά, αισθάνομαι δέος. Δέος, που συνεχίζουν να χαμογελούν και να κάνουν όνειρα για το μέλλον. Δέος, που αντί να κατηγορούν την ζωή ή τον θεό για την ατυχία τους, μου περιγράφουν τους λόγους για τους οποίους αισθάνονται τυχεροί.

Όσοι έχουμε πληγεί από τον καρκίνο άμεσα η έμμεσα, ενώνουμε σήμερα τις φωνές μας για να του πούμε ότι έχασε και ότι εμείς θα συνεχίσουμε να τον πολεμάμε, γιορτάζοντας κάθε νίκη… μικρή και μεγάλη!», έγραψε η Εριέττα Κούρκουλου. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top