Κωνσταντινίδου: Ο άγνωστος γάμος στα 20 και τα δάκρυα για τη μητέρα της

Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω»

Για τον άγνωστο γάμο της μίλησε για πρώτη φορά η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου. Η ηθοποιός είχε παντρευτεί όταν ήταν 20 χρόνων!

«Ήταν ο πρώτος γάμος, πριν τον Ταξιάρχη. Παντρεύτηκα στα 20 μου, ήμασταν μαζί από τα 11. Χωρίσαμε μετά από τρία χρόνια γάμου, ήμουν 23 ετών. Παρόλο που χαθήκαμε ήταν τμήμα μέρος της ζωής μου και τον θυμάμαι με αγάπη και συγκίνηση», είπε  στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω», όπου ήταν καλεσμένη.

Η Ελισάβετ αναφέρθηκε και στον γάμο της με τον Ταξιάρχη Χάνο και την κόρη που απέκτησαν μαζί, Μαρία Χάνου, η οποία επέλεξε να γίνει και εκείνη ηθοποιός.

«Μου ξέφυγε και τον είπα ο πρώην σύζυγός μου. Είναι ο πατέρας της κόρης μου, δεν γινόταν να μη συναντηθώ με τον Ταξιάρχη. Έχουμε σχέση καρμική και κάναμε αυτό το παιδί. Χωρίζει ο άνθρωπος γιατί δεν πάει κάτι καλά, γιατί δεν συνεννοείται, γιατί να συνεννοηθεί μετά; Νομίζω ότι αυτή η ανάγκη μου – είχα πάντα στο μυαλό μου το παιδί να μην του κάνουμε κακό επειδή δεν μπορούμε να είμαστε μαζί – να καταλάβω, να διορθώσω πράγματα στον εαυτό μου, ήταν να μπω σε αυτόν τον δρόμο και να ψάξω τον εσωτερικό μου κόσμο και τον εαυτό μου. Έπρεπε να χωρίσω με τον πατέρα της κόρης μου και τα καταφέραμε. Ήμουν δύσκολος άνθρωπος, ήταν δύσκολος άνθρωπος. Δύσκολες οι συγκρούσεις. Η αγάπη που υπάρχει τώρα δεν αλλάζει. Θα είμαι πάντα δίπλα του. Εμείς ερωτευτήκαμε πάρα πολύ. Στα κάγκελα ο έρωτας. Δεν το αλλάζω με τη σχέση που έχουμε τώρα. Η αγάπη η βαθιά που έχουμε ο ένας για τον άλλον και για το παιδί μας δεν αντισταθμίζεται με τίποτα», εξομολογήθηκε.

Ταξιάρχης Χάνος-Ελισάβετ Κωνσταντινίδου-Μαρία Χάνου / φωτογραφία NDP

 

Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: Η συγκίνηση για τη μητέρα της

Η ηθοποιός δε μπόρσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της όταν είδε τη φωτογραφία της μητέρας της, που έχει φύγει από τη ζωή.

«Η μαμά μου μού έκλεισε το τηλέφωνο όταν της είπα ότι πέρασα στη δραματική σχολή. Ποτέ δεν καμάρωνε για μένα. Αφού τελείωνα μια παράσταση και μου έλεγε, «ωραία και τώρα ποια δουλειά θα κάνεις». Ήθελε να κάνω άλλη δουλειά, αυτή την θεωρούσε μια από τις τρέλες μου».

Όταν είδε στην οθόνη την εικόνα της μητέρας της, η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου είπε: «καλή μου, καλή μου, καλή μου μανούλα μου! Γλυκιά μου μάνα! Ωχ τι μου έκανες, τώρα».

«Άρχισε πια να καμαρώνει αφού έγινε αυτή η φασαρία με το Παρά Πέντε και της έλεγαν όλοι σχόλια» συμπλήρωσε η Ελισάβετ.

Κωνσταντινίδου: Η απάντηση για τις δηλώσεις της για τον Φιλιππίδη

Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου απάντησε για πρώτη φορά και για τις δηλώσεις που είχε κάνει στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου υπέρ του Πέτρου Φιλιππίδη!

«Δεν έχω δει άλλο σκηνοθέτη, θα πω ένα όνομα γιατί τον τιμά, ίσως μόνο τον Πέτρο Φιλιππίδη να αγαπάει τόσο πολύ τους ηθοποιούς την ώρα που κάνει την σκηνοθεσία, έχει πολλή σημασία αυτό που λέω. Να τον νοιάζει να είναι καλός ο ηθοποιός, γιατί δεν τους νοιάζει. Διαχωρίζω τελείως τη σκηνοθετική του ιδιότητα. Μιλάμε για έναν σπουδαίο ηθοποιό, σπουδαίο… Και όταν έβλεπε ότι ο ηθοποιός «αρπάζει», «καιγόταν» από κάτω», είχε δηλώσει μεταξύ άλλων η ηθοποιός.

O Νίκος Χατζηνικολάου τη ρώτησε για τον σάλο που προκάλεσαν οι δηλώσεις της.

«Τώρα τα σκέφτομαι με περισσότερη ψυχραιμία. Για τον Πέτρο Φιλιππίδη δε θα πω κάτι, τα πράγματα είναι στην δικαιοσύνη. Η δικαιοσύνη πρέπει να τον κρίνει. Οι άνθρωποι που με ξέρουν, πραγματικά γνωρίζουν ότι είμαι υπέρ του δίκιου και δίπλα στους ανθρώπους που αδικούνται. Δε θα αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας.

Το γεγονός ότι υπάρχει αυτή η πόλωση και οι άνθρωποι περιμένουν πώς και τι για να πέσουν να φάνε τον άλλον, αυτό μόνο το δέχομαι με την έννοια ότι είναι καιρός να αλλάξει κάτι. Και αυτή η πόλωση που δεν είναι ωραία δημιουργεί τις συνθήκες να αλλάξει κάτι… Νιώθω μια στεναχώρια με όλα αυτά που συνέβησαν. Γιατί να γίνονται αυτά; Κρίμα…» είπε η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top