Έλενα Ασημακοπούλου: Εγκλωβισμένη στο σπίτι της - Ξεσπάει κατά του Δήμου

«Ο κρατικός μηχανισμός ήταν έτοιμος. Υπήρχε σχέδιο σας λέω…»

Πολλοί συνάνθρωποί μας παραμένουν ακόμα εγκλωβισμένοι και με διακοπές ρεύματος στα σπίτια τους λόγω της κακοκαιρίας «Ελπίδα» που «χτύπησε» τη χώρα τις προηγούμενες ημέρες.

Ειδικά στα βόρεια προάστια της Αττικής το χιόνι είναι πολύ και θα αργήσει να λιώσει και η επιστροφή στην «κανονικότητα» φαντάζει αδύνατη.

Η Έλενα Ασημακόπουλου, η οποία μένει στον Άγιο Στέφανο, που ανήκει στον δήμο Διονύσου, το πρωί της Τετάρτης 26/1 δημοσίευσε μερικά βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram θέλοντας να δείξει την κατάσταση που επικρατεί έξω από σπίτι της, με το χιόνι να έχει κλείσει την είσοδο στο σπίτι της με τον Μπρούνο Τσιρίλο και να έχει σκεπάσει τα πάντα.

Η Έλενα Ασημακοπούλου μέσα από τα βίντεο της κάνει έκκληση στον δήμο Διονύσου, να βοηθήσει να ανοίξει ο δρόμος για να μπορέσουν να μετακινηθούν.

«3η μέρα και δεν έχει περάσει κανείς να ανοίξει τον δρόμο. Περιμένουμε να τα λιώσει ο ήλιος... και αν αργήσει πολύ θα φάει πρόστιμο. Έλα παιδιά ο κρατικός μηχανισμός ήταν έτοιμος. Υπήρχε σχέδιο σας λέω…», έγραψε έξαλλη η γνωστή ηθοποιός και επιχειρηματίας.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top