Ντορέττα Παπαδημητρίου για τον μπαμπά της: Λιποθύμησε και δεν ξαναξύπνησε

Ο πατέρας του ηθοποιού πέθανε πριν από 7 χρόνια

Πριν από περίπου επτά χρόνια η Ντορέττα Παπαδημητρίου έζησε μία από τις πιο δύσκολες περιόδους της ζωής της, αφού ο πολυαγαπημένος της μπαμπάς έφυγε από τη ζωή.

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Τα παιχνίδια με την ανιψιά της στο Instagram

Είχε μεγάλη αδυναμία στον μπαμπάς της και δεν είναι λίγες οι φορές που έχει εκφράσει ανοιχτά τα συναισθήματά της για εκείνον μέσα από τα social media.

Παπαδημητρίου: Η εξομολόγηση για την αδελφή της που απέκτησε παιδί μόνη της

Αυτή τη φορά η ηθοποιός – παρουσιάστρια συγκίνησε τους πάντες όταν για ακόμα μία φορά αναφέρθηκε στον πατέρα της λέγοντας πως δεν υπάρχει μέρα που δε θα τον σκεφτεί.

Ντορέττα Παπαδημητρίου

«Όταν “έφυγε” ο πατέρας μου ήταν δύσκολη περίοδος γιατί ήταν ξαφνικό και έγινε μέσα σε λίγες μέρες. Λιποθύμησε μια μέρα και δεν ξαναξύπνησε. Μέσα σε 18 μέρες “έφυγε”. Ο μπαμπάς μου ήταν μια πολύ έντονη προσωπικότητα, ένας πολύ ιδιαίτερος άνθρωπος. Δεν ξέρω αν το αποδέχεσαι ποτέ. Δηλαδή αν το συνειδητοποιείς, δεν υπάρχει μέρα που δεν θα σκεφτώ τον μπαμπά μου. Με την παραμικρή αφορμή. Σε κάτι που θα ακούσω ή κάτι που θα δω στον γιο μου τον μεγάλο που έχει πάρει πολλά στοιχεία από τον παππού του και μου τον θυμίζει πολύ. Ο μικρός μου γιος νιώθει πολύ έντονα την παρουσία του μπαμπά μου, ακούει τη φωνή του καμιά φορά», είπε στην εκπομπή «Μαμα-δες» στην ΕΡΤ2.

«Είμαι καλύτερα αλλά επειδή το έχω συνηθίσει, νομίζω», πρόσθεσε κλείνοντας.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top