Παπαδημητρίου: Η εξομολόγηση για την αδελφή της που απέκτησε παιδί μόνη της

Μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και στη Σίσσυ Χρηστίδου

Για την επιλογή της αδερφής της, Ελίνας, να αποκτήσει ένα παιδί και να το μεγαλώσει μόνη της, δηλαδή να κάνει μονογονεϊκή οικογένεια, μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και στη Σίσσυ Χρηστίδου η Ντορέττα Παπαδημητρίου.

«Αρχικά να πω ότι θαυμάζω πάρα πολύ την αδερφή μου. Πήρε μία απόφαση που είναι πολύ γενναία και νομίζω ότι αν ήμουν στην ίδια φάση με την αδερφή μου και είχα φτάσει σε μία ηλικία που είχα αποφασίσει ότι εγώ θέλω να κάνω ένα παιδί αλλά δεν υπήρχε ο κατάλληλος σύντροφος για κάτι τέτοιο, ναι θα το έκανα» ανέφερε αρχικά η Ντορέττα Παπαδημητρίου στη Σίσσυ Χρηστίδου.

Παπαδημητρίου: Αγκαλιά με την ανιψιά της δίπλα στο χριστουγεννιάτικο δέντρο

«Γιατί τη βλέπω τώρα πώς είναι με το μωρό της που είναι τόσο καλή μαμά και δίνει τόση αγάπη σε αυτό το μωρό, είναι τόσο συνειδητοποιημένη, έχει και τη βοήθεια όλης της οικογένειας… Νομίζω ότι και μετά από αρκετά χρόνια που προσπαθούσε η αδερφή μου, δεν ήταν κάτι που έγινε εύκολα.

Νομίζω πως κάθε γυναίκα που αποφασίζει να κάνει κάτι τέτοιο, ξέρει πολύ καλά γιατί το κάνει. Το θέλει και το προσπαθεί πολύ και εφόσον είναι έτοιμη να δώσει αγάπη, και μπορεί να μην υπάρχουν οι καταλληλότερες συνθήκες γύρω-γύρω, αλλά η πιο κατάλληλη συνθήκη είναι η αγάπη, νομίζω ότι είναι κάτι πολύ δυνατό και όμορφο που μπορεί να κάνει κάθε γυναίκα», κατέληξε η Ντορέττα Παπαδημητρίου.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top