Pamela Anderson: Κι όμως... πέμπτο διαζύγιο για το κορίτσι του Baywatch!

Δεν αντέχει τα δεσμά του γάμου το sex symbol των 90s

12 μήνες κράτησε ο γάμος της Pamela Anderson με τον σωματοφύλακά της Dan Hayhurst, ενώ ο προηγούμενος κράτησε μόλις... 12 μέρες!  

Αυτή ήταν η τελευταία φορά που η Pam ντύθηκε νύφη

Το περιοδικό Rolling Stone δημοσίευσε την είδηση ότι η ηθοποιός κατέθεσε τα χαρτιά του διαζυγίου της για τον πέμπτο κατά σειρά σύζυγό της, κάνοντας κι έναν παραλληλισμό με τον προηγούμενο γάμο της.  

Ποια Γουίτνεϊ Χιούστον; Η Πάμελα Άντερσον παντρεύτηκε τον σωματοφύλακά της!

Jon Peters Pamela Anderson

Ο γάμος της Pamela Anderson με τον Jon Peters κράτησε μόλις... 12 ημέρες! /Φωτογραφία AP Images

Η ηθοποιός που έγινε διάσημη ως σέξι ναυαγοσώστρια στη σειρά Baywatch τη δεκαετία του ‘90, παντρεύτηκε τον Jon Peters, τον Νο4 σύζυγο της τον Ιανουάριο του 2020 και μάλλον αυτό έγινε σε μία στιγμή ενθουσιασμού, αφού χώρισαν 12 μόλις μέρες μετά. Λίγους μήνες αργότερα ήρθε κοντά με τον σωματοφύλακά της Dan Hayhurst και μετά από σύντομο δεσμό, αποφάσισε να τον παντρευτεί με δόξα και τιμή την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στη χώρα καταγωγής της στον Καναδά.  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by PopCulture (@popculture)

Η ηθοποιός νόμιζε ότι θα βρει την ευτυχία στο πλευρό του Dan Hayhurst

Ο σύζυγός της ήταν γνωστός ακτιβιστής και υπέρμαχος των δικαιωμάτων των ζώων, για αυτόν τον λόγο είχε δημιουργήσει μια φάρμα στον Καναδά όπου έμεναν μαζί. Ότι τότε την γοήτευσε σε εκείνον με τα σπουδαία του ιδανικά, έτσι η Pam απογοητεύτηκε και χώρισε. Ή μάλλον βαρέθηκε. Πάντως εκείνος, είχε εγκαταλείψει για τα μάτια της γνωστής ηθοποιού τη σύντροφό του, με την οποία είχαν αποκτήσει και παιδί κι εκείνη περίμενε να τον παντρευτεί!  

Πάμελα Άντερσον: Η αποκάλυψη για το κόκκινο μαγιό που φορούσε στο Baywatch

Pamela Anderson: Οι προηγούμενοι τέσσερις γάμοι και τα αντίστοιχα διαζύγια

Tommy Lee Pamela Anderson

Η σταρ του Baywatch με τον ρόκερ Tommy Lee σε βραβεία του MTV το 2007 /Φωτογραφία AP Images

Ο πρώτος γάμος της 54χρονης σήμερα σταρ που πήρε μεγάλη δημοσιότητα λόγω ενός sex tape, ήταν με τον γνωστό ντραμίστα των Mοtley Crue, τον ελληνικής καταγωγής Tommy Lee. Το ζευγάρι απέκτησε μαζί δύο γιούς, τον Brandon Tomas και τον Dylan Jagger. Η σχέση τους υπήρξε θυελλώδης, κατέθεσαν δύο φορές αίτηση διαζυγίου αλλά τα ξαναβρήκαν, μέχρι να χωρίσουν οριστικά πέντε χρόνια μετά. Μάλιστα το 2002 η Pamela Anderson τον είχε κατηγορήσει πως την είχε κολλήσει ηπατίτιδα C.   

Pamela Anderson- Jon Peters: Χώρισαν... 12 μέρες μετά τον γάμο τους!

Toν Ιούλιο του 2006 η Pamela παντρεύτηκε τον μουσικό Kid Rock με τον οποίο χώρισε τέσσερις μήνες μετά, ενώ υπήρξε και η φήμη ότι απέβαλε και το μωρό τους.

Kid Rock Pamela Anderson

Λίγα... Φεγγάρια κράτησε κι ο γάμος με τον Kid Rock /Φωτογραφία AP Images

Τον Οκτώβριο του 2007 παντρεύτηκε τον πρώην σύντροφό της Paris Hilton, Rick Salomon, αλλά ζήτησε αμέσως να ακυρωθεί ο γάμος τους που έγινε σε μία στιγμή αδυναμίας στο Λας Βέγκας, επικαλούμενη... απιστία

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top