Μπαλτατζή για τη συνεργασία με την Πέγκυ Ζήνα: «Θίχτηκε η αξιοπρέπειά μου»

«Όταν κάποιος μου μιλάει με ανεπίτρεπτα αγενή τρόπο...»

Για την απρόσμενη λήξη της συνεργασίας της με την Πέγκυ Ζήνα, η οποία είχε συζητηθεί πριν από μικρό χρονικό διάστημα, μίλησε η Πέννυ Μπαλτατζή στην κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα».

Η Πέννυ Μπαλτατζή «έσπασε» τη συνεργασία της με την Πέγκυ Ζήνα

Αρχικά, η δημοφιλής τραγουδίστρια εμφανίστηκε ιδιαίτερα χαρούμενη για το γεγονός ότι πρόκειται να φέρει στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι της.

Πέννυ Μπαλτατζή: Περιμένει το δεύτερο παιδάκι της η τραγουδίστρια

«Από το 2022 περιμένω ειρήνη, υγεία και αγάπη. Περιμένω ακόμα ένα παιδάκι. Είμαι πολύ αισιόδοξη που μετά από όλες αυτές τις ημέρες, γιατί τα Χριστούγεννα πέρασα λίγο δύσκολα. Ήμουν λίγο ματαιωμένη. Ζούμε σε μία σοβινιστική και σεξιστική κοινωνία. Όταν είσαι έγκυος, σε διώχνουν από την δουλειά σου, όταν είσαι γυναίκα νιόπαντρη, λένε αυτή είναι νιόπαντρη θα κάνει παιδί, άστο, για προαγωγή δεν το συζητάμε αν είσαι γυναίκα. Δε το λέω φεμινιστικά, πιστεύω πολύ στις αξίες του καθενός, απλά θα ήθελα να είναι πιο δίκαια τα πράγματα για όλους» ανέφερε η Μπαλτατζή.

μπαλτατζη ζήνα

Πέννυ Μπαλτατζή: Απάντησε πρώτη φορά για την Πέγκυ Ζήνα

Περνώντας στο απρόσμενο τέλος της συνεργασίας της με την τραγουδίστρια Πέγκυ Ζήνα, η καλλιτέχνιδα δήλωσε: «Σαφώς και θίχτηκε η αξιοπρέπειά μου. Τώρα που το σχήμα έχει σταματήσει, νιώθω και πιο άνετα να μιλήσω γιατί σε καμία περίπτωση δε θα ήθελα να σταματήσει κάτι και να χάσουν οι άνθρωποι την δουλειά τους. Όταν κάποιος μου μιλάει με ανεπίτρεπτα αγενή τρόπο, θεωρώ ότι το καλύτερο που έχω να κάνω, εφόσον του έχω απαντήσει ευγενικά, είναι να φύγω. "Δεν επιθυμώ την παρέα σας, ευχαριστώ πάρα πολύ, καλή τύχη" είπα».
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top