Η Πέννυ Μπαλτατζή «έσπασε» τη συνεργασία της με την Πέγκυ Ζήνα

Για ποιο λόγο αποχώρησε από το σχήμα;

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου

Σχεδόν μία εβδομάδα πριν από την πρεμιέρα του νυχτερινού κέντρου όπου θα εμφανιζόταν με την Πέγκυ Ζήνα, η Πέννυ Μπαλτατζή αποφάσισε να αποχωρήσει.  

Πέννυ Μπαλτατζή: Θα ήθελα να κάνω τρία παιδιά

Σύμφωνα με την εκπομπή Love it: «Περιμέναμε με ανυπομονησία να δούμε στο νυχτερινό σχήμα την Πέγκυ Ζήνα να εμφανίζεται μαζί με την Πέννυ Μπαλτατζή και την Εύα Τσάχρα. Οι πληροφορίες όμως που έχουμε λένε ότι η Πέννυ Μπαλτατζή αποχώρησε λίγες μέρες πριν ξεκινήσει αυτή η συνεργασία», είπε αρχικά ο δημοσιογράφος.

Το πόστερ από τις νυχτερινές εμφανίσεις της Πέγκυς Ζήνα

«Αρχικά υπήρχε μια απογοήτευση από την Πέννυ Μπαλτατζή γιατί ξεκίνησε η προώθηση του νυχτερινού σχήματος και στην αφίσα φαίνεται η Πέγκυ Ζήνα και γκεστ η Πέννυ Μπαλτατζή. Αυτό είναι κάτι που την ενόχλησε την ίδια. Επίσης υπήρχαν κάποιες συμπεριφορές που την απογοήτευσαν κι έτσι αποφάσισε να αποχωρήσει», συμπλήρωσε ο Κωνσταντίνος Αρτσίτας. 

Πέννυ Μπαλτατζή: Οι 4 αποβολές και η ψυχική ασθένεια της μητέρας της

«Επειδή μίλησα με πηγές μέσα από την επιχείρηση, δεν έχει κανένα πρόβλημα ούτε με τον επιχειρηματία ούτε με την ίδια την Πέγκυ Ζήνα. Έγιναν κάποια άλλα πράγματα που την απογοήτευσαν κι αποχώρησε», αποκάλυψε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top