Πέννυ Μπαλτατζή: Οι 4 αποβολές και η ψυχική ασθένεια της μητέρας της

«Μιλάμε για αγχώδεις διαταραχές, εμμονές, φοβίες πολλές...»

Δείτε τη συνέντευξη της Πέννυς Μπαλτατζή στην εκπομπή Alpha Παντού

Μια συγκλονιστική εξομολόγηση έκανε το πρωί της Τρίτης η Πέννυ Μπαλτατζή στην εκπομπή ALPHA Παντού, με την τραγουδίστρια να μιλάει για την περιπέτεια που έζησε μέχρι να αποκτήσει το μωράκι της, αλλά και με το πρόβλημα υγείας της μητέρας της

Μπαλτατζή: Η μητέρα μου είχε βάλει τιρμπουσόν στον λαιμό του αδερφού μου

Πέννυ Μπαλτατζή

Η Πέννυ Μπαλτατζή αγκαλιά με τον γιο της που δυσκολεύτηκε αρκετά να αποκτήσει... /Φωτογραφία Instagram

«Το πιο δύσκολο κομμάτι πριν γίνω μητέρα, ήταν η περίοδος που είχα και τη μαμά μου άρρωστη. Οπότε τα είχα όλα μαζί. Έπρεπε να διαχειριστώ το πένθος μου γιατί πενθούσα για τη μαμά μου, ήξερα ότι θα φύγει από τη ζωή. Παράλληλα πενθούσα και για όλο αυτό που περνούσα, ένιωθα ότι δεν μπορώ να φτάσω στην πηγή και να φτάσει η ώρα να γνωρίσω στη μαμά μου ένα παιδάκι. Οπότε έδωσα χρόνο στον εαυτό μου κι είπα ότι δεν θα κάνω παιδί από απωθημένο. Κοίταξα τον εαυτό μου και το σώμα μου…», είπε αρχικά στη Βίκυ Χαντζή.

«Με παρενοχλούσε παντρεμένος ενώ ήταν αγκαλιά με το παιδί του»

H τραγουδίστρια πόσταρε παλιότερη φωτογραφία με τη μητέρα της να την κρατάει αγκαλιά

«Ησύχασα όταν έφυγε η μαμά μου από τη ζωή, γιατί ηρέμησε κι είπα στον Χρήστο (σ.σ. τον σύζυγό της Χρήστο Τζούτη) ότι τώρα είμαι έτοιμη να προσπαθήσουμε πάλι κι έμεινα έγκυος με την πρώτη φορά. Η μαμά μου είχε τη δική της πορεία, μου έμαθε πάρα πολλά πράγματα και ας είχαμε δυσκολίες. Ήταν πολύ μπλοκαρισμένη λόγω των θεμάτων που είχε στη χημεία του εγκεφάλου της. Ήταν πάντα σε ένταση, σε έξαρση. Εκρηκτικός άνθρωπος αλλά κι ευαίσθητη με φοβερή αισθητική. Αλλά τα θέματα ψυχικής υγείας πάντα την ξεπερνούσαν. Μιλάμε για αγχώδεις διαταραχές, εμμονές φοβίες πολλές, το οποίο είχε και καταθλιπτικά επεισόδια που την οδήγησαν σε βαθιά κατάθλιψη… Μας αγαπούσε αλλά δεν μπορούσε να διαχειριστεί αυτό που της συνέβαινε», εξομολογήθηκε στη συνέχεια η Πέννυ Μπαλτατζή.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top