Πέννυ Μπαλτατζή: Θα ήθελα να κάνω τρία παιδιά

Η ταλαντούχα τραγουδίστρια μίλησε για όλα στο «Breakfast@star»

Η Πέννυ Μπαλτατζή πριν από λίγο καιρό παρουσίασε το νέο της single «Μου Το ‘Πανε» το οποίο είναι ένα σύγχρονο, λαϊκό, ερωτικό τραγούδι που συνδυάζει στοιχεία latin και μπουζουκιού.

Όπως είναι γνωστό γράφει και η ίδια τραγούδια και μάλιστα όπως εξομολογήθηκε είναι κάτι που κάνει ακόμα και όταν ταξιδεύει. «Μπορώ να διακόψω το ταξίδι με τη μηχανή για να γράψω στίχους και στο κινητό. Πήγε πολύ καλά το καλοκαίρι, αν και ήμουν διστακτική για το αν έπρεπε να κάνω εμφανίσεις».

Η ίδια αρκετά συχνά τα μαλλιά της γιατί όπως είπε είναι κάτι που της αρέσει και την ανανεώνει. Την περσινή σεζόν έκανε την έκπληξη μιας και συμμετείχε στο «House of fame» και εκεί είδαμε μία άλλη πλευρά του χαρακτήρα της: «Όταν κάνεις γύρισμα 10 ώρες, κάποια στιγμή θα υπάρξει ένταση και αυτό είναι το ωφέλιμο στην τηλεόραση. Δεν μπορώ να λέω ψέματα σε έναν μαθητή, αν δεν είναι καλός και να τον εκθειάζω».

Πέννυ Μπαλτατζή: Οι 4 αποβολές και η ψυχική ασθένεια της μητέρας της

Εκτός όμως από ταλαντούχα τραγουδίστρια είναι μια ευτυχισμένη μαμά. Δυσκολεύτηκε να γίνει μαμά, αλλά στο τέλος τα κατάφερε. «Θα ήθελα να κάνω κι άλλα παιδιά. Θα ήθελα να έχω συνολικά τρία παιδιά» ,δήλωσε στο «Breakfast@star».

 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Breakfast@star»

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top