Σπάραξε στο κλάμα η Adele: Η συγγνώμη στους θαυμαστές της!

Το βίντεο που ανήρτησε η τραγουδίστρια στο Instagram

Ο κορωνοϊός ανέτρεψε τα σχέδια της Adele, η οποία είχε προγραμματίσει 24 συναυλίες στο ξενοδοχείο Caesars Palace, οι οποίες θα ξεκινούσαν στις 21 Ιανουαρίου και θα διαρκούσαν έως τον Απρίλιο.

Για κάθε μία από αυτές τις εμφανίσεις της η αμοιβή της άγγιζε το 1 εκατ. ευρώ, καθώς όλα σχεδόν τα εισιτήρια είχαν πουληθεί και οι βραδιές ήταν ήδη sold out, με τις τιμές να αγγίζουν ακόμα και τα 15.000 δολάρια!

Adele: Ανέβασε στο Instagram νέο τραγούδι και συγκέντρωσε 2 εκατ. likes

Πολλοί από τους συνεργάτες της νοσούν με κορωνοϊό και εκείνη 24 ώρες πριν την πρεμιέρα ανακοίνωσε με δάκρυα στα μάτια την ακύρωση των συναυλιών της.

Η Adele εξομολογείται: «Δε ζω, απλά περπατάω»

«Λυπάμαι πολύ, αλλά το σόου μου δεν είναι έτοιμο. Η μισή ομάδα μου έχει Covid και ήταν αδύνατο να τελειώσει το σόου. Ήταν αδύνατο να τελειώσω την παράσταση. Δεν μπορώ να σου δώσω ό,τι έχω αυτή τη στιγμή και έχω ξεσπάσει. Είμαι ξύπνια για 30 ώρες», είπε αρχικά.

Adele

«Συγγνώμη, είναι η τελευταία στιγμή. Είμαι τόσο αναστατωμένη και ντρέπομαι πραγματικά και λυπάμαι πολύ για όλους όσους ταξίδεψαν ξανά. Θα επαναπρογραμματίσουμε όλες τις ημερομηνίες, είμαστε σε αυτό τώρα. Και θα τελειώσω το σόου μου», πρόσθεσε η Adele.


Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Breakfast@star»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top