Η Adele εξομολογείται: «Δε ζω, απλά περπατάω»

Το διαζύγιο, τα κιλά και ο νέος έρωτας - Η συνέντευξη στην Oprah

Μία από τις ομορφότερες περιόδους της ζωής της φαίνεται πως διανύει η Adele. Η διάσημη τραγουδίστρια άνοιξε την καρδιά της στην Oprah Winfrey, με αφορμή την κυκλοφορία του νέου της άλμπουμ.

Η ίδια μίλησε για το διαζύγιο της το 2018 από τον πρώην σύζυγο της, Simon Konecki. Εξαιτίας του χωρισμού ξεκίνησαν κρίσεις άγχους, γεγονός που την οδήγησε να χάσει πολλά κιλά σε δύο χρόνια με αποτέλεσμα την εμφάνιση που έχει σήμερα.

Αdele: Πόσο άλλαξε η ζωή της με την «επιστροφή Κρόνου»;

«Είχα μανία με την "δεμένη" οικογένεια όλη μου τη ζωή, γιατί δεν προήλθα από μία τέτοια. Από νεαρή ηλικία υποσχέθηκα στον εαυτό μου ότι όταν θα αποκτούσα παιδιά θα μέναμε μαζί. Και προσπάθησα για πολύ καιρό».

Adele: «Όταν ήμουν 30 χρόνων, ολόκληρη η ζωή μου κατέρρευσε»

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Oprah (@oprah)


Η Adele κατάλαβε για πρώτη φορά ότι ο γάμος της κατέρρεε, όταν έκανε ένα τεστ προσωπικότητας σε ένα περιοδικό και μια από τις ερωτήσεις ήταν «τι είναι αυτό που κανείς δεν ξέρει για σένα; Δεν είμαι πραγματικά χαρούμενη. Δε ζω, απλώς περπατάω. Νομίζω ότι ο Simon μάλλον μου έσωσε τη ζωή, για να είμαι ειλικρινής. Ήρθε σε μια τέτοια στιγμή, που μου έδωσε σταθερότητα όπως και ο γιος μου ο Angelο. Κανείς άλλος δεν μπόρεσε να μου το προσφέρει, ειδικά εκείνη τη στιγμή της ζωής μου. Ήμουν τόσο νέα και απλά νομίζω ότι χάθηκα λίγο σε όλο αυτό. Ακόμα και τώρα του εμπιστεύομαι τη ζωή μου»,

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε και στην απώλεια των κιλών της και τη νέα της εικόνα: «Δεν είμαι σοκαρισμένη, ούτε καν με ενοχλεί γιατί το σώμα μου έχει αντικειμενοποιηθεί σε όλη μου την καριέρα. Είτε είμαι με πολλά κιλά, είτε με λίγα. Αλλά δεν είναι δουλειά μου να σκέφτομαι πώς νιώθουν οι άνθρωποι για το σώμα τους. Αισθάνομαι άσχημα που έκανα οποιονδήποτε να αισθάνεται φρικτά με τον εαυτό του – αλλά αυτή δεν είναι δουλειά μου. Προσπαθώ να τακτοποιήσω τη ζωή μου. Δεν μπορώ να προσθέσω κι άλλη ανησυχία».

Βέβαια, δε θα μπορούσε να μη μιλήσει και για τη νέα της σχέση με τον Rich Paul. «Με αυτή τη σχέση είναι η πρώτη φορά που πραγματικά αγαπώ τον εαυτό μου. Είμαι ανοικτή στο να αγαπήσω και να αγαπηθώ από κάποιον άλλο».

Adele: Η πρώτη φωτογραφία που δημοσίευσε με τον σύντροφό της


Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Breakfast@star»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top