Νεκρός σε δυστύχημα στο σκι ο 37χρονος ηθοποιός Gaspard Ulliel

Υπέκυψε στα τραύματά του μετά τη σύντομη νοσηλεία του

Στιγμιότυπα από παλαιότερες εμφανίσεις του Gaspard Ulliel - AP Video

Σοκ προκάλεσε η είδηση ότι ο βραβευμένος με Σεζάρ, Γάλλος ηθοποιός Gaspard Ulliel απεβίωσε σήμερα σε ηλικία 37 ετών, έπειτα από ένα δυστύχημα στο σκι στη Σαβοΐα.

Την είδηση έκανε γνωστή η οικογένειά του σε ένα δελτίο Τύπου που έστειλε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο μάνατζέρ του. Όπως αναφέρεται, ο γνωστός ηθοποιός υπέκυψε στα τραύματά του μετά τη σύντομη νοσηλεία του.

Gaspard Ulliel

«Μεγάλωσε με τον κινηματογράφο και ο κινηματογράφος μεγάλωσε με εκείνον. Αγαπιόντουσαν αλλόφρονα. Με βαριά καρδιά θα ξαναδούμε τις καλύτερες ερμηνείες του και θα συναντήσουμε το βλέμμα του. Χάσαμε έναν Γάλλο ηθοποιό», ήταν η άμεση αντίδραση του επικεφαλής της γαλλικής κυβέρνησης Ζαν Καστέξ στο Twitter. 

Gaspard Ulliel πέθανε

Το πλούσιο βιογραφικό του Gaspard Ulliel και το βραβείο Σεζάρ

Στο ευρύ κοινό, ο Gaspard Ulliel ήταν γνωστός για ταινίες, όπως οι «Ατέλειωτοι Αρραβώνες» (2004) του Ζαν Πιερ Ζενέ (2004), «Σεν Λοράν» (2014) του Μπερτράν Μπονελό και «Ακριβώς το τέλος του Κόσμου» (2016) του Ξαβιέ Ντολάν, για την οποία κέρδισε το βραβείο Σεζάρ του καλύτερου ηθοποιού το 2017. Εκεί ενσάρκωνε έναν συγγραφέα που ξαναβρήκε την οικογένειά του έπειτα από απουσία 12 ετών, στην οποία ανακοίνωσε το επικείμενο θάνατό του.

Gaspard Ulliel σκι

Κατά τη διάρκεια της καριέρας του, συνεργάστηκε με μεγάλα ονόματα του γαλλικού κινηματογράφου, όπως την Ιζαμπέλ Ιπέρ και τον Ζεράρ Ντεπαρντιέ.

Υπήρξε, επίσης, το πρόσωπο ενός αρώματος Chanel.

Με την καριέρα του να ξεπερνά τα σύνορα της Γαλλίας, ο Ulliel επρόκειτο σύντομα να πρωταγωνιστήσει στη σειρά της Marvel «Moon Knight» στο Disney+. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top