Πένθος στην παγκόσμια μουσική - Διάσημη τραγουδίστρια έφυγε από τη ζωή

Είχε πολλές επιτυχίες στο ενεργητικό της

Δείτε διάφορες φωτογραφίες της Ronnie Spector

Έφυγε από τη ζωή η Ronnie Spector, η θρυλική τραγουδίστρια των The Ronettes σε ηλικία 78 ετών, μετά από γενναία μάχη με τον καρκίνο

Ronnie Spector

Η Ronnie Spector σε συνέντευξη Τύπου για την είσοδό της στο Rock and Roll Hall of Fame /Φωτογραφία AP Images

Η Ronnie ήταν γνωστή ως η κεντρική τραγουδίστρια των The Ronettes, του γυναικείου συγκροτήματος που ίδρυσε με την αδερφή της, Estelle και την ξαδέρφη τους, Nedra, τη δεκαετία του ‘60. Το τριμελές γκρουπ εδραιώθηκε στην παγκόσμια μουσική σκηνή με το τραγούδι Be My Baby το 1963, όμως μόλις τέσσερα χρόνια μετά, το 1967, αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους. 

Be My Baby Cover

Το εξώφυλλο του Be My Baby, της μεγάλης τους επιτυχίας που κυκλοφόρησε το 1963

«Ο αγαπημένος μας άγγελος, η Ronnie, έφυγε ήσυχα από αυτόν τον κόσμο μετά από μια σύντομη μάχη με τον καρκίνο. Στο πλευρό της ήταν η οικογένειά της κι ο σύζυγός της. Η Ronnie έζησε τη ζωή της με μια περίεργη αίσθηση του χιούμορ κι ένα χαμόγελο στο πρόσωπό της γεμάτη αγάπη κι ευγνωμοσύνη. Θα ζει μαζί με όλους όσοι τη γνώρισαν, την άκουσαν ή την είδαν», ανακοινώθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της θρυλικής τραγουδίστριας. 

Ronnie Spector

Όταν χωρίστηκαν οι The Ronettes, ξεκίνησε και ο εφιάλτης για τη Ronnie, καθώς παντρεύτηκε τον Phil Spector, τον παραγωγό του συγκροτήματος, ο οποίος την κρατούσε φυλακισμένη στο σπίτι τους απειλωντας τη ζωή της. Η ίδια κατάφερε να αποδράσει μετά από μερικά χρόνια και να συνεχίσει την καριέρα της με μεγάλη επιτυχία και συνεργασίες με γνωστούς καλλιτέχνες.  

Ronnie Spector

Η Spector στη σκηνή το 2007 /Φωτογραφία AP Images

Το 2004, το όνομά της παρέμεινε χαραγμένο στην ιστορία της μουσικής καθώς εισήχθη στο Rock & Roll Hall of Fame, με τις The Ronettes να την ακολουθούν το 2007.

Ακούστε το Be My Baby, τη μεγαλή επιτυχία των The Ronettes

Μεγάλη επιτυχία του γκρουπ ήταν και το Baby I Love You
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top