Κατερίνα Ζαρίφη: «Με την Ελένη Μενεγάκη είμαστε τηλεοπτικά “ερωτευμένες”»

Η παρουσιάστρια - ηθοποιός στο Breakfast@star

H Κατερίνα Ζαρίφη είναι ανήσυχο πνεύμα μιας και της αρέσει να καταπιάνεται με πολλά και διαφορετικά πράγματα.

Έτσι φέτος τη βλέπουμε να πρωταγωνιστεί στον ξεκαρδιστικό μονόλογο «Cavewoman» της Έμμα Πίρσον που παρουσιάζεται στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο.

«Ο θεατρικός μονόλογος είναι ότι πιο δύσκολο έχω κάνει μέχρι σήμερα. Είπα ναι στον θεατρικό μονόλογο γιατί η βάση του είναι το stand up comedy. Είναι ένα κείμενο πολύ κοντά σε εμένα. Κάποιες στιγμές νιώθω ότι αφηγούμαι ένα κομμάτι της ζωής μου. Είναι μια κραυγή της γυναίκας από την ημέρα που δημιουργήθηκε μέχρι σήμερα», είπε στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast@star» και πρόσθεσε: «Αν με ρωτούσε κάποιος τι δουλειά ξέρω να κάνω θα του απαντούσα ραδιόφωνο. Δε θα πάρω τα βουνά αν δεν είμαι στην τηλεόραση. Η υποκριτική για μένα είναι ένα ενδιαφέρον γιατί έχει καινούργια γνώση».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην ξεχωριστή σχέση που έχει με την Ελένη Μενεγάκη. «Είναι σαν να μην πηγαίνω καλεσμένη εκεί. Το μόνο που δε ζητάω όταν πάω είναι η σκαλέτα. Με την Ελένη Μενεγάκη είμαστε τηλεοπτικά “ερωτευμένες”».

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by zArIfIoUs🐝 (@zarifious)

Κατερίνα Ζαρίφη: Νόσησε ξανά με κορωνοϊό - Η επέμβαση που έκανε

Σε ό,τι αφορά το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε και το γεγονός ότι νόσησε δύο φορές με κορωνοϊό δήλωσε: «Όλα καλά με το πρόβλημα υγείας που είχε. Έκανα μια μικροεπέμβαση. Η «Όμικρον» είναι η ασθένεια της μοναξιάς. Αν κάποιος νοσεί είναι καλό να του κρατάμε λίγο παρέα.

Ζαρίφη: Η απάντηση στον Mente Fuerte που την χαρακτήρισε «plus size μ@@ρα»

Η Κατερίνα Ζαρίφη σχολίασε και τη δήλωση του Mente Fuerte που  πρόσφατα τη χαρακτήρισε ως «plus size μ@@@άρα».
«Τον Mente Fuerte τον αγαπώ και τον εκτιμώ βαθύτατα. Είναι πολύ ταλαντούχο πλάσμα. Είμαστε φίλοι».

Στην ερώτηση αν θα μπορούσε να κάνει σχέση με έναν ράπερ απάντησε: «Υπήρξαν φορές που έκανα γνωριμία με έναν άντρα και δεν ρώτησα ούτε τι δουλειά κάνει. Αν γίνει εγκεφαλική σύνδεση δε με ενδιαφέρει τίποτα άλλο».


Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Breakfast@star»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top