Βασίλισσα Ελισάβετ: Διοργανώνει γιορτή για τα πρώτα γενέθλια της Lilibet

Άγνωστό αν θα δώσουν το «παρών» Meghan και Harry

Δείτε βίντεο για τη Βασίλισσα Ελισάβετ από την εκπομπή Πάμε Δανάη!

Μια ξεχωριστή χρονιά θα είναι το 2022 για τη Βασίλισσα Ελισάβετ, αφού σηματοδοτεί επίσημα τα 70 χρόνια της βασιλείας της στις 6 Φεβρουαρίου. Παράλληλα, η μονάρχης πρόκειται να τιμήσει τα πρώτα γενέθλια της δισέγγονής της, Lilibet

Ελισάβετ στο συγκινητικό χριστουγεννιάτικο μήνυμα: Μου λείπει ο Φίλιππος

Το γεμάτο αστέρια Platinum Party στο Παλάτι του Μπάκιγχαμ έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο 4 Ιουνίου. Την ίδια ημέρα γεννήθηκε στο Santa Barbara Cottage Hospital η Lilibet Diana Mountbatten-Windsor, με το όνομά της να έχει δοθεί κι από το παρατσούκλι της Βασίλισσας.

To 2018 οι... τριγμοί ανάμεσα στη Βασίλισσα Ελισάβετ και τους Σάσεξ δεν είχαν ακόμα αρχίσει! /Φωτογραφία AP Images

Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό αν οι γονείς της μικρούλας, ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle θα ταξιδέψουν στο Ηνωμένο Βασίλειο για να συμμετάσχουν στους εορτασμούς, ωστόσο πολλά μέλη της βασιλικής οικογένειας θα συγκεντρωθούν για να τιμήσουν την περίσταση. 

Meghan Markle: Είδαμε για πρώτη φορά τη λίγων μηνών Lilibet

Θυμίζουμε ότι οι Σάσεξ μοιράστηκαν την πρώτη φωτογραφία της Lilibet με την κυκλοφορία της χριστουγεννιάτικης κάρτας τους για το 2021. Η οικογενειακή φωτογραφία τραβήχτηκε το περασμένο καλοκαίρι στο σπίτι του ζευγαριού στο Montecito στις ΗΠΑ. Σε αυτή βλέπουμε τον δύο ετών Archie να κάθεται στην αγκαλιά του Harry και τη Meghan να σηκώνει τη Lilibet στον αέρα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top