Η Μαρία Ηλιάκη νοσεί με κορωνοϊό: «Ο πυρετός έφτασε 39+»

«Περίμενα να κάνω την τρίτη δόση αλλά με πρόλαβε!»

Θετική στον κορωνοϊό βρέθηκε και η Μαρία Ηλιάκη, μαζί με χιλιάδες συμπολίτες μας και η είδηση έγινε γνωστή το μεσημέρι του Σαββάτου 8/1/22. 

Η παρουσιάστρια, που μόλις έμαθε ότι νοσεί από τον ιό πλάνταξε στο κλάμα αγχωμένη, βρίσκεται σε καραντίνα μαζί με την έξι μηνών κόρη της, Κατερίνα, στο σπίτι τους.

Μαρία Ηλιάκη: Απελπισμένη που νοσεί με κορωνοϊό - Πλάνταξε στο κλάμα

Μάλιστα, την Κυριακή μίλησε μέσω Skype στην εκπομπή «Τι λες τώρα» και περιέγραψε τα συμπτώματα που αντιμετωπίζει μέχρι στιγμής.

μαρια ηλιακη κορωνοιος

Η Μαρία Ηλιάκη νοσεί με κορωνοϊό

«Είμαι εδώ με αυτό για την καταρροή και με ένα αρωματικό κερί για να μη χάσω την όσφρηση. Θέλω να τσεκάρω. Έχω πυρετό που έχει φτάσει 38. Χθες είχα 39+. Χθες ζορίστηκα. Έχω αρκετή καταρροή, λίγο πόνο στα κόκκαλα, αυτά… Να πούμε βέβαια ότι είμαι εμβολιασμένη, έχω κάνει τις δύο δόσεις και περίμενα να κάνω την τρίτη αλλά με πρόλαβε!», είπε η παρουσιάστρια και συνέχισε.

Όπως σημείωσε η Μαρία Ηλιάκη, η Κατερινα της είναι καλά και δεν έχει πυρετό. 

μαρια ηλιακη κορωνοϊός κόρη

Η Μαρία Ηλιάκη με την κορούλα της

«Φοβήθηκα για το μωρό, γιατί οι ιατρικές έρευνες δεν είναι πολύ συγκεκριμένες σε ό,τι αφορά τα βρέφη. Μίλησα με την παιδίατρό μου και μου είπε ότι πρέπει να παρακολουθούμε το μωρό και ότι συνεχίζω κανονικά τον θηλασμό. Θα της κάνω ένα μοριακό για να δούμε εάν έχει κολλήσει από μένα ή όχι. Όσο το μωρό είναι καλά, πρέπει να μένει με τη μαμά του, γιατί ό,τι κακό είναι να έχει γίνει, θα έχει γίνει» πρόσθεσε στο τέλος η παρουσιάστρια.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top