Μαρία Ηλιάκη: Απελπισμένη που νοσεί με κορωνοϊό - Πλάνταξε στο κλάμα

Η παρουσιάστρια είναι σε καραντίνα με την κόρη της

Ούτε η Μαρία Ηλιάκη τη «γλύτωσε» από τον κορωνοϊό. Η παρουσιάστρια, όπως και όπως έγινε γνωστό στην έναρξη της σημερινής εκπομπής  «Τι λες τώρα», από την Κατερίνα Καραβάτου, βρέθηκε θετική στον ιό.

Θετική στον κορωνοϊό και η Μαρία Ηλιάκη - Εκτός εκπομπής «Τι λες τώρα»

Λίγο αργότερα μάλιστα, η ίδια μίλησε μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας στην εκπομπή και περιέγραψε τα συμπτώματα που έχει αλλά και πώς περνάει την καραντίνα της μαζί με την κόρη της, τη μικρή Κατερίνα.

μαρια ηλιακη

«Βγήκε το μοριακό, είμαι θετική. Αυτό που μου κάνει εμένα εντύπωση είναι ότι την Τρίτη το απόγευμα για να ταξιδέψω Ελβετία – Ελλάδα, έκανα υποχρεωτικά μοριακό και ήμουν αρνητική. Πώς ξαφνικά βρέθηκα σε αυτή την κατάσταση, δεν ξέρω! Είπα σε μένα γιατί έτυχε αυτό. Δε μου μίλησε ο κορωνοϊός και μου είπε “τώρα σου ‘ρχομαι, ετοιμάσου”. Η αλήθεια είναι ότι σοκαρίστηκα, δεν το περίμενα. Το πρωί καθόμουν στο αυτοκίνητο, απελπισμένη, πλαντάζοντας στο κλάμα και έπαιρνα τηλέφωνο όποιον συγγενή και φίλο, μπορούσα να στηριχτώ» είπε η Μαρία Ηλιάκη.

μαρια ηλιακη

 «Ήμουν λίγο υπερβολική η αλήθεια είναι, αλλά τώρα είμαι πιο ψύχραιμη. Έχω μόνο λίγη κούραση, λίγο πυρετό, αυτά… Έχω 38 πυρετό! Δεν έχω κάτι άλλο. Το Κατερινάκι με κέφια προς το παρόν» πρόσθεσε η Μαρία Ηλιάκη που βρίσκεται σε καραντίνα μαζί με την κόρη της.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top