Αγγελική Ηλιάδη για τα φιλιά κάτω από την κουβέρτα: «Ότι γουστάρω, το κάνω»

Η απάντηση της τραγουδίστριας

Στο επεισόδιο της «Φάρμας» στον ΑΝΤ1, η Αγγελική Ηλιάδη έλεγε στη Σάσα Μπάστα ότι βλέπει τον συμπαίκτη τους, Γρηγόρη Αναστασιάδη, «σαν ξερολούκουμο».

Στη συνέχεια το ειδύλλιο προχώρησε, αφού σε πλάνα του παιχνιδιού, η τραγουδίστρια και ο συμπαίκτης της ανταλλάσσουν «καυτά» φιλιά κάτω από μια κουβέρτα.

Η τραγουδίστρια συνομιλώντας με τη Σάσα Μπάστα δήλωσε μεταξύ άλλων πως δεν την ενδιαφέρει καθόλου που αυτό βγήκε στις κάμερες γιατί είναι κάτι αληθινό:

«Αφού με είδανε. Εντάξει δεν έγινε και κάτι, απλά ήρθε και κοιμηθήκαμε δίπλα δίπλα. Δεν έχω κανένα πρόβλημα, ελεύθερη είμαι. Γενικά εμένα μου αρέσουν αυτά που έρχονται στη ζωή σου χωρίς να τα περιμένεις. Η αλήθεια είναι ότι με τον Γρηγόρη έχουμε έρθει πάρα πολύ κοντά κι είναι κάτι πολύ όμορφο κι αναπάντεχο θα έλεγα. Νιώθουμε πολύ ωραία. Είναι πάρα πολύ σημαντικό το οτιδήποτε να το ζω 100%… Αν ήμουν με έναν άνθρωπο έξω, εννοείται πως δεν θα έκανα κάτι. Η αλήθεια μου είναι αυτή, όπως με βλέπεις. Είμαι όπως με έχετε γνωρίσει κι είμαι αληθινή. Ό,τι γουστάρω, το κάνω. Οτιδήποτε μου δίνει χαρά, το θέλω στη ζωή μου».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top