«Ενηλικιώθηκα όταν απεξαρτήθηκα από τον τζόγο» εξομολογείται ηθοποιός

Όσα αποκάλυψε ο πρώην σύζυγός της Μυρτώς Αλικάκη

Δείτε απόσπασμα από τη συνέντευξη του Πέτρου Λαγούτη

Είναι γνωστός για το ταλέντο του αφού έχει πρωταγωνιστήσει σε αρκετές παραστάσεις και σίριαλ, ενώ υπήρξε παντρεμένος με τη Μυρτώ Αλικάκη, δημιουργώντας μια όμορφη οικογένεια

Πέτρος Λαγούτης – Μυρτώ Αλικάκη: Ποζάρουν με τον 19χρονο γιο τους

Μία άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε στην εκπομπή MEGA Καλημέρα ο Πέτρος Λαγούτης, μιλώντας για άγνωστες πτυχές της ζωής του. 

Πέτρος Λαγούτης Θανάση Πάτρα

Ο Πέτρος Λαγούτης με τον Θανάση Πάτρα

«Παντρεύτηκα και στα 27 μου έγινα μπαμπάς. Ο μεγάλος μας γιος είναι ήδη στην σχολή του θεάτρου τέχνης κι ο μικρός ασχολείται με το ποδόσφαιρο. Βλέπω συμπεριφορές δικές μου και της Μυρτώς στον γάμο και λέω ήμασταν μικρά παιδιά. Στον γάμο πρέπει να αφήνεις το εγώ σου. Τα πρώτα ένα-δύο χρόνια του χωρισμού ήταν δύσκολα, με θυμό, αλλά όσο ο καθένας δούλευε τον εαυτό του, οι πορείες συγκλείνανε», είπε για τον χωρισμό του. 

Πέτρος Λαγούτης: Η throwback φωτογραφία από την παιδική του ηλικία!

Στη συνέχεια υπήρξε πιο αποκαλυπτικός, αναφερόμενος στον εθισμό του με τον τζόγο. «Ενηλικιώθηκα μετά την εξάρτηση με τον τζόγο. Ενηλικίωση σημαίνει ότι αναλαμβάνεις την ευθύνη του εαυτού σου και τα όριά σου. Στον εθισμό δεν έχει "είσαι 70% εθισμένος". Είσαι εθισμένος, τέλος. Ο εθισμός καταστρέφει τον εθισμένο και λερώνει ό,τι υπάρχει γύρω του. Το μόνο που έσωσα ήταν η σχέση με τα παιδιά μου. Στον "παλιό Πέτρο" θα έλεγα "πήγαινε φάε τα μούτρα σου και γίνε αυτό που είσαι σήμερα"». Δήλωσε ο Πέτρος Λαγούτης.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top