Σε εορταστική διάθεση η Middleton: Στολίζει το χριστουγεννιάτικο δέντρο

Το κατακόκκινο πουλόβερ ξετρέλανε τους followers στο Instagram

Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για τα Χριστούγεννα και πολλοί είναι οι διάσημοι – και όχι μόνο – που ανυπομονούν γι’ αυτή την ημέρα.

Εξαίρεση δεν αποτελεί ούτε η Kate Middleton, η οποία πριν από λίγες ημέρες βρέθηκε στο Westminster Abbey, προκειμένου να ηχογραφήσει το εισαγωγικό μήνυμα του Royal Carols: Together At Christmas, μιας εκπομπής που θα μεταδοθεί στο Ηνωμένο Βασίλειο την Παραμονή Χριστουγέννων.

Πρίγκιπας William - Middleton: H χριστουγεννιάτικη φωτογραφία με τα παιδιά

Η Δούκισσα του Cambridge ήταν για τα καλά σε Χριστουγεννιάτικο mood μιας και επέλεξε να φορέσει ένα κατακόκκινο πουλόβερ που είχε επάνω χριστουγεννιάτικα στολίδια.  

Τελικός Euro: Ο έξαλλος πανηγυρισμός του μικρού πρίγκιπα George

Η Kate Middleton πόζαρε χαμογελαστή και ευδιάθετη στον φωτογραφικό φακό την ώρα που στόλιζε το δέντρο. «Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους υπέροχους ανθρώπους εκεί έξω που υποστήριξαν τις κοινότητές τους. Επίσης, θέλαμε να αναγνωρίσουμε όλους εκείνους που αντιμετωπίζουν δυσκολίες οι οποίες ίσως να ήταν λιγότερο ορατές», είπε στο βιντεοσκοπημένο μήνυμα, ενώ αποκάλυψε πως το Westminster Abbey, είναι ένα πολύ ιδιαίτερο μέρος για εκείνη και τον πρίγκιπα William, αφού στη συγκεκριμένη εκκλησία παντρεύτηκαν το 2011, ενώ εκεί γιόρτασαν και την επέτειο των γάμων τους πριν λίγους μήνες.

«Ζούμε σε μια τόσο ψυχρή εποχή. Έχουμε δει τόσες προκλήσεις, χάσαμε αγαπημένους μας. Είδαμε τους εργαζομένους της πρώτης γραμμής να βρίσκονται υπό απίστευτη πίεση. Και, επίσης, απομακρυνθήκαμε συναισθηματικά και κοινωνικά – περισσότερο από ποτέ άλλοτε», ανέφερε κλείνοντας.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top