Onirama: Η συμμετοχή του Κοκονίδη στο DWTS και η... γκρίνια!

«Είχα πολύ άγχος όταν χόρευε. Ήταν σαν να χόρευα εγώ»

Πριν από λίγες ημέρες, οι Onirama κυκλοφόρησαν τον επετειακό τους δίσκο  «ΑΝΘΟΛΟΓΙΟ για Μικρούς και Μεγάλους».

Πρόκειται για έναν πολυσυλλεκτικό δίσκο με 30 ντουέτα-συμπράξεις με αγαπημένους καλλιτέχνες της εγχώριας μουσικής σκηνής, αλλά και από το εξωτερικό.

«Μέσα στην καραντίνα σκεφτήκαμε τον τρόπο για να διατηρήσουμε τη δημιουργικότητά μας. Θέλαμε να έχουμε και πάλι μια επαφή με το στούντιο», είπε αρχικά ο frontman του συγκροτήματος στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast@star».

Onirama

Δημήτρης Κοκονίδης: «Με κορόιδευαν οι Onirama για το DWTS»

Τα μέλη των Onirama είναι 21 χρόνια μαζί και όπως είναι φυσικό έχουν ζήσει πολλά πράγματα. Τα πειράγματα μεταξύ τους δε λείπουν και όπως είπε ο Θοδωρής Μαραντίνης γκρίνια υπήρξε μεταξύ τους μόνο όταν ο Δημήτρης Κοκονίδης πήγε στο DWTS.

Δημήτρης Κοκονίδης: «Mετά το DWTS θα παίζω ντραμς χωρίς μπλούζα»

«Κάναμε εσωτερικό διαγωνισμό είδαμε ότι ήταν ο καλύτερος και είπαμε ας κερδίσει ο καλύτερος. Μας εξέπληξε στο DWTS αν και έχει τελειώσει γυμναστική ακαδημία. Είχα πολύ άγχος όταν χόρευε. Ήταν σαν να χόρευα εγώ», είπε ο Θοδωρής Μαραντίνης.

Στη συνέχεια, πήρε τον λόγο ο ντράμερ του συγκροτήματος, ο οποίος δήλωσε: «Μου λείπει πολύ αυτή η ρουτίνα τώρα που έφυγα. Όποιος δεν το έχει ζήσει δεν μπορεί να το καταλάβει. Έχω σχέση ζωής με την ντάμα μου. Όταν παντρευτεί στην εκκλησία θα την πάω εγώ».

Τόσο ο Θοδωρής όσο και ο Δημήτρης ανυπομονούν να έρθουν τα Χριστούγεννα ώστε να τα περάσουν έχοντας στην αγκαλιά τους τα παιδιά.


Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Breakfast@star»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top