Στάθης Παναγιωτόπουλος: Αποκάλυψη βόμβα για τον κρυφό του γάμο

Την ώρα του σάλου με το revenge porn έτρωγε σε εστιατόριο με τη σύζυγό του

Δείτε το ρεπορτάζ από την εκπομπή T-live

Καταιγιστικές είναι οι αποκαλύψεις για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, τον πρώην συνεργάτη των Ράδιο Αρβύλα

Στάθης Παναγιωτόπουλος: «Η μέλλουσα σύζυγός του γνώριζε για την καταγγελία»

Μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε με τη διαρροή βίντεο και φωτογραφιών από προσωπικές στιγμές με πρώην σύντροφό του σε «ροζ» ιστοσελίδες, την απομάκρυνσή του από τους Ράδιο Αρβύλα, τη δημόσια απολογία των Αντώνη Κανάκη, Γιάννη Σερβετά και Χρήστου Κιούση, στο φως της δημοσιότητας ήρθε μια ακόμα άγνωστή πτυχή από την προσωπική ζωή του ραδιοφωνικού παραγωγού και παρουσιαστή

Στάθης Παναγιωτόπουλος Σύζυγος

Φωτογραφία του Στάθη Παναγιωτόπουλου με τη σύζυγό τη σε εστιάτοριο της Θεσσαλονίκης από την εκπομπή T-live

Το T-live και η Τατιάνα Στεφανίδου αποκάλυψαν για πρώτη φορά ότι το μεσημέρι της Τρίτης 14 Δεκεμβρίου, όταν δηλαδή σε όλους τους τηλεοπτικούς σταθμούς, αλλά και στο Διαδίκτυο γινόταν χαμός με το ζήτημα της διαπόμπευσης της πρώην συντρόφου του, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος έτρωγε σε γνωστό εστιατόριο στην Περαία Θεσσαλονίκης με τη… σύζυγό του. Από τους ανθρώπους του εστιατορίου Ο Ανέστης δεν παραδέχτηκε κανείς ότι τον είδε. Να σημειωθεί ότι οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν στις 15.00 της ίδιας μέρας.

Σερβετάς για Παναγιωτόπουλο: «Είναι αδιανότητο αυτό που βιώνω»

Η αποκάλυψη βόμβα για τον γάμο

Όπως αποκάλυψε η εκπομπή, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος παντρεύτηκε πριν από 1,5 περίπου μήνα, χωρίς να το γνωρίζει κανείς. Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε η δημοσιογράφος Μαριλένα Μπάμπου, την 1η Νοεμβρίου, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος με τη σύζυγό του παντρεύτηκαν στην Αλόννησο. Στον κρυφό πολιτικό γάμο που τελέστηκε από τον δήμαρχο του νησιού, υπήρχαν δύο μάρτυρες, στενοί φίλοι του ζευγαριού.

«Πώς γίνεται να μην ξέρατε για τον Παναγιωτόπουλο;» - Ο Κιούσης απαντά

Στάθης Παναγιωτόπουλος T-live

Ο Στάθης με τα... κρύα ανέκδοτα στους Αρβύλα, παντρεύτηκε κρυφά πριν από λίγες εβδομάδες

Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής, γνώρισε τη σύζυγό του το περασμένο καλοκαίρι, όταν εκείνη δούλεψε σεζόν στο μαγαζί που διατηρεί στην Αλόννησο. Μάλιστα, η κοπέλα και πρώην σύντροφος του Στάθη Παναγιωτόπουλου που διαπομπεύτηκε, αποκάλυψε στην Τατιάνα Στεφανίδου ότι συνάντησε τη σύζυγο του παρουσιαστή και της εξομολογήθηκε τον Γολγοθά της.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top