Παναγιωτόπουλος: Νέα καταγγελία τραγουδίστριας που είχε πάει στους Αρβύλα

Τι έγραψε η Chrysa για την παρενόχληση - Μίλησε και στην Καινούργιου

Ακόμα μία καταγγελία βγαίνει στο φως της δημοσιότητας κατά του Στάθη Παναγιωτόπουλου, ο οποίος ήδη κατηγορείται για  «revenge porn». 

Οργή στα social media για τον Παναγιωτόπουλο - Γιατί κατηγορούν τον Κανάκη

Η γνωστή τραγουδίστρια Chrysa, από το συγκρότημα OCEANDYST, η οποία είχε εμφανιστεί και στην εκπομπή των «Ράδιο Αρβύλα», τον καταγγέλλει μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram.

Το πρωί της Τρίτης, η τραγουδίστρια βγήκε σε τηλεφωνική σύνδεση στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, Super Κατερίνα και είπε τα εξής:

«Δεν είχα μιλήσει σε κανέναν ήταν μια τραυματική εμπειρία. Όταν συνέβη το περιστατικό είχα μάρτυρες μπροστά, δεν δίστασε να το κάνει. Οπότε όταν τον… ακύρωσα. Ήταν λεκτική σεξουαλική παρενόχληση. Προσπάθησε αρχικά να με προσεγγίσει ευγενικά ρωτώντας το όνομά μου και στη συνέχεια μου είπε διάφορα πράγματα τα οποία δεν νομίζω ότι αρμόζουν στην τηλεόραση», είπε αρχικά η τραγουδίστρια.

Και πρόσθεσε για την ημέρα που είχε βρεθεί στο πλατό της εκπομπής Ράδιο Αρβύλα: «Δεν με ακούμπησε καθόλου αλλά το τι έλεγε το στόμα του… Δε θέλω να πω. Ήμουν 17 χρονών τότε ανήλικη, ο λόγος που βγαίνω και τα λέω τώρα δεν είναι για την προσωπική μου προβολή αλλά για όλες τις κοπέλες που βρίσκονται εκεί έξω και έχουν βιώσει αυτό το πράγμα από τον ίδιο είτε από κάποιον διαφορετικό άντρα. Επειδή γνωρίζω πως είναι να θυμάσαι αυτές τις καταστάσεις και να τρέμεις».

Δείτε στο βίντεο την εκπομπή των Ράδιο Αρβύλα, όπου είχε πάει καλεσμένη η Chrysa 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top