Ναταλία Γερμανού: «Όπου σταθείς και όπου βρεθείς κάποιος πρώην μου υπάρχει»

Τι δήλωσε για τις επαγγελματικές προτάσεις που δέχεται

Δηλώσεις της Ναταλίας Γερμανού στους δημοσιογράφους

Η Ναταλία Γερμανού, έκανε πρόσφατα δηλώσεις σε δημοσιογράφους και μίλησε, μεταξύ άλλων, για τα μελλοντικά επαγγελματικά της σχέδια στην τηλεόραση.

Η Γερμανού απαντά στον Τζάνη: «Δεν έχει λόγο να μου κρατάει κακία»

«Ίσως προκύψει και κάτι άλλο στο δεύτερο μισό της σεζόν ίσως και όχι. Δεν έχουν γίνει συζητήσεις συζητήσεις… Βολιδοσκοπιστικές ναι. Μια μουσική εκπομπή είναι πάντα καλοδεχούμενη, γιατί αγαπάω πάρα πολύ τη μουσική».

Μάλιστα, αστειεύοντας, σχολίασε: «Εγώ αν πήγαινα στο Survivor θα την κατέστρεφα την παραγωγή, θα με έβαζαν στην πρώτη βάρκα και θα με γύριζαν πίσω».

Ελληνίδα παρουσιάστρια: «Έχω τσιμπηθεί, το παραδέχομαι! Δε λέω ψέματα»

 

Σε ό,τι αφορά τις επαγγελματικές προτάσεις που δέχεται, η αγαπημένη στιχουργός και παρουσιάστρια δήλωσε χαρακτηριστικά: «Στην ηλικία που είμαι τα χρήματα νομίζω ότι δεν είναι το πρώτο πράγμα που σκέφτομαι όταν αποφασίζω να πω ένα ναι ή όχι».

Ναταλία Γερμανού: «Μην το κάνουμε το πράγμα πια τόσο φτηνό και χαμηλό»

Ενώ όταν ερωτήθηκε από τους δημοσιογράφους για το σχόλιο που έκανε για τον Θάνο Τζάνη -με τον οποίο στο παρελθόν υπήρξαν ζευγάρι-, εκείνη σχολίασε: «Απλώς αναρωτήθηκα για ποιον λόγο να μου κρατάει κακία. Δεν είναι τολμηρό να βγάζω πρώην συντρόφους μου στην εκπομπή, είναι αναπόφευκτο. Όπου σταθείς και όπου βρεθείς κάποιος θα υπάρχει».

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top