Ναταλία Γερμανού: «Μην το κάνουμε το πράγμα πια τόσο φτηνό και χαμηλό»

Aναφορικά με τις δηλώσεις του Αντώνη Λιάρου

Την επιστολή που έστειλε ο Λάκης Λαζόπουλος αναφορικά με τις δηλώσεις του Αντώνη Λιάρου για το παρασκήνιο της πρώτης επίσημης εμφάνισης της Δέσποινας Βανδή και του Βασίλη Μπισμπίκη, σχολίασε η Ναταλία Γερμανού στο «Καλύτερα δε γίνεται».

Λάκης Λαζόπουλος: Ζητά συγγνώμη στον Βασίλη Μπισμπίκη με επιστολή του

Συγκεκριμένα, το μεσημέρι του Σαββάτου, η Ναταλία Γερμανού σχολίασε: «Ήταν λίγο άκομψο θα μου επιτρέψετε να πω. Είναι ξεκάθαρο. Ο Βασίλης Μπισμπίκης διδάσκει στη σχολή του Λάκη Λαζόπουλου, δε μπορεί να μην ήξερε λοιπόν ο κ. Λιάρος. Από τη στιγμή που είναι εκ των δασκάλων, πώς μπορούμε να βγαίνουμε και να λέμε “τη Δέσποινα είχαμε καλέσει και έφερε και τον Βασίλη μαζί να γίνει gossip”».
«Ρε παιδιά μην το κάνουμε το πράγμα πια τόσο φτηνό και χαμηλό. Τους εκτιμούμε και τους δύο βεβαίως – φίλη μας η Δέσποινα Βανδή – αλλά ο Βασίλης καλείται στα εγκαίνια ως δάσκαλος. Ευτυχής η σύμπτωση και η χαρά που οι άνθρωποι είναι μαζί αυτή την εποχή και έτυχε να πάνε μαζί. Θα μπορούσαν να μην έχουν πάει μαζί ή να πάνε με διαφορά μίας ώρας… Το φτηνύναμε λίγο!» κατέληξε η Ναταλία Γερμανού για τα όσα ειπώθηκαν σχετικά με το παρασκήνιο της πρώτης επίσημης εμφάνισης της Δέσποινας Βανδή και του Βασίλη Μπισμπίκη.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top