Δημήτρης Λάλος: Η καταγωγή, η σύζυγός του και η αδυναμία στην κόρη του

Η αγάπη του για την Έλενα Μαυρίδου, το θέατρο και την αρχιτεκτονική

Ιδιαίτερα αυξημένες είναι φέτος οι επαγγελματικές υποχρεώσεις του Δημήτρη Λάλου. Ο ταλαντούχος ηθοποιός πρωταγωνιστεί, υπογράφει τη σκηνοθεσία, αλλά και σύνθεση του κειμένου της παράστασης «Έκτορος κάθαρσις» στο «Τempus verum – Εν Αθήναις».

«Έχω το δικό μου θέατρο πέντε χρόνια. Είναι η πρώτη φορά που παίζω, συνήθως σκηνοθετώ», είπε αρχικά στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast@star» ενώ μίλησε για τις σπουδές του ως Μηχανολόγος Υπολογιστών και την αγάπη του για την αρχιτεκτονική.

«Γεννήθηκα στον Βόλο, αλλά έμεινα κάποια χρόνια στη Γερμανία. Όταν γύρισα ήθελα να ασχοληθώ με την αρχιτεκτονική. Ήθελα να φτιάξω ένα κτίριο. Σπούδασα Μηχανολόγος Υπολογιστών, αλλά τελικά ερωτεύτηκα το θέατρο».

Δημήτρης Λάλος: Αγνώριστος ο Μαθιός σε ηλικία 27 ετών

Φέτος, πρωταγωνιστεί στη σειρά Σασμός, όπου υποδύεται τον Μαθιό, ο οποίος έχει αγαπηθεί πολύ από τους τηλεθεατές.

«Λαμβάνω καθημερινά μηνύματα από τον κόσμο. Και από άνδρες και από γυναίκες. Η αγάπη είναι μοναδική και χαίρομαι πάρα πολύ. Είναι καταπληκτικό. Είναι μια σειρά που έχει αγαπηθεί πολύ. Δεν προλαβαίνω να ασχοληθώ με τα spoiler. Δε μαρτυρώ τίποτα. Όταν έχω μια σκηνή που είμαι θυμωμένος έτσι κάνω και μια ερωτική σκηνή. Ένας ηθοποιός πρέπει να κάνει τη δουλειά του».

Δημήτρης Λάλος - Έλενα Μαυρίδου: Το ζευγάρι έχει αποκτήσει μία κόρη 

Μπορεί στη σειρά ο «Μαθιός» να έχει ταλαιπωρηθεί στην προσωπική του ζωή, αλλά στην πραγματικότητα έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο της Έλενας Μαυρίδου, με την οποία έχουν αποκτήσει μια 5χρονη κόρη.

Δημήτρης Λάλος: Νέα βραδινή έξοδος με τη σύζυγό του Έλενα Μαυρίδου

Λάλος-Μαυρίδου είδαν την παράσταση και τράβηξαν και μια selfie /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Ο Δημήτρης Λάλος και η σύζυγός του, Έλενα Μαυρίδου, σε πρόσφατη έξοδό τους στο θέατρο /Φωτογραφία NDP Photo Agency

«Έχουμε πάρα πολλά κοινά με τη σύζυγό μου. Είναι κι εκείνη ηθοποιός. Όταν ο άνθρωπός σου ξέρει το επάγγελμά σου είναι ευχής έργον. Η κόρη μου είναι καταπληκτική. Την απολαμβάνω κάθε μέρα.Δεν ξέρω τι είναι χαζομπαμπάς. Μπαμπάς σίγουρα».

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Breakfast@star»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top