Πέγκυ Ζήνα: «Δεν ξέρω γιατί στενοχωρήθηκαν τα παιδιά της Βίκυς Μοσχολιού»

Τι είπε για τον σύζυγό της Γιώργο Λύρα και την κόρη τους, Ηλέκτρα

Ήρεμη δύναμη του ελληνικού τραγουδιού χαρακτήρισε ο Νίκος Χατζηνικολάου την Πέγκυ Ζήνα, η οποία ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω».

Η τραγουδίστρια μίλησε για άγνωστες πτυχές της ζωής της, για τη μουσική της πορεία, η οποία είχε και ορισμένες δύσκολες στιγμές.
Μία από αυτές ήταν και η ενόχληση που έδειξαν οι κόρες της Βίκυς Μοσχολιού όταν εκείνη το καλοκαίρι του 2018 ανέβηκε στη σκηνή των βραβείων MAD και τραγούδησε το «Άνθρωποι Μονάχοι», σε μια διασκευή.

Η τραγουδίστρια με έναν νεαρό τενόρο πρόσθεσαν κάποια ραπ στοιχεία και αυτό ήταν κάτι που ενόχλησε πολύ τις δύο κόρες της σπουδαίας ερμηνεύτριας.

Η Πέγκυ Ζήνα μίλησε γι’αυτή τη διένεξη τονίζοντας παράλληλα ότι ήταν μία διασκευή μόνο για τα συγκεκριμένα βραβεία.

«Δεν ξέρω γιατί στενοχωρήθηκαν τα παιδιά της Βίκυς Μοσχολιού. Έγινε μια διασκευή στα Mad, όπου απευθύνεται σε ηλικίες 16 ετών περισσότερο. Ο Γιώργος Λεμπέσης είχε κάνει διασκευή με ράπερ και το τραγούδησε ο Καταχθόνιος. Ήταν τρία είδη σε ένα. Το ότι δεν τους άρεσε εντάξει, δεν έπρεπε να το κατηγορήσουν. Φυσικά όταν λέω κι εγώ το Άνθρωποι Μονάχοι, το τραγουδώ όπως το έδωσε ο Γιάννης Σπανός. Τιμούσαν ένα τραγούδι, που ήθελαν να το πω εγώ και να το συστήσουν ξανά στα σημερινά 16χρονα. Ενώσαμε τρία διαφορετικά είδη βάζοντας στίχους για τους άστεγους. Φέραμε το τραγούδι στο σήμερα και το αφιερώσαμε στους άστεγους που ζούνε σε παγκάκια. Ηταν κάτι άλλο παρά φθηνό και δεν έπρεπε να πειράξει κανένα η αγάπη αυτή. Εγώ ήθελα να βάλω και το πρόσωπο της Βίκυς πίσω και δε με άφησαν. Η Βίκυ είναι το πρότυπό μου» δήλωσε η Πέγκυ Ζήνα.

Ο γάμος με τον Γιώργο Λύρα και η απόκτηση της κόρης τους, Ηλέκτρας

Η Πέγκυ Ζήνα είναι 14 χρόνια παντρεμένη με τον Γιώργο Λύρα, ωστόσο η σχέση τους μετρά 26 χρόνια.Η ίδια έκανε τον απολογισμό της και αποκάλυψε τι είναι αυτό που τους κρατά τόσο χρόνια «δεμένους» και αγαπημένους: «Ο λόγος που ο γάμος μας με τον Γιώργο έχει κρατήσει τόσα χρόνια, είναι επειδή ο Γιώργος έχει μεγαλύτερα όνειρα από εμένα για εμένα. Ο Γιώργος είναι και άντρας μου και πατέρας μου. Ο πατέρας μου ήταν ο Γιώργος και ήταν και Κριός σαν τον σύζυγό μου. Είναι η ασφάλειά μου, η προστασία μου. Είχαμε ένα πάρα πολύ δυνατό έρωτα και ακόμα έχουμε, απλώς έχει μετουσιωθεί σε αγάπη και ότι έχουμε χτίσει, το έχουμε χτίσει μαζί. Ήταν σημαντικό που ο Γιώργος είναι πίσω από τα φώτα της δημοσιότητας, μας δίνει ισορροπία».

Πέγκυ Ζήνα: Η αφιέρωση στον Γιώργο Λύρα για τα γενέθλιά του 

Το ζευγάρι έχει αποκτήσει και μία κόρη, τη 10χρονη σήμερα Ηλέκτρα, στην οποία έχουν και οι δυο μεγάλη αδυναμία. «Έχουμε μία 10χρονη κούκλα, η οποία είναι πολύ καλό παιδί και  έχει πάρει τα καλύτερα και από τους δύο. Πραγματικά αν ήμουν γλύπτης και διάλεγα χαρακτηριστικά και από τους δύο, θα διάλεγα αυτά και ειδικά στα κομμάτια της ψυχής της. Την κόρη μου την βλέπω πιο πολύ επιχειρηματικό μυαλό, παρόλο που τραγουδάει όλη μέρα και της αρέσει και ο χορός. Δεν θα ήθελα να ασχοληθεί με το τραγούδι», δήλωσε η υπερήφανη μαμά.

Πέγκυ Ζήνα: Η κόρη της έχει γενέθλια - Οι τρυφερές φωτογραφίες τους

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top