Ακρίτα για Βανδή - Μπισμπίκη: Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να λογοδοτήσουν

Η δημοσιογράφος στήριξε δημόσια το ζευγάρι

Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης είναι μαζί και πολύ ερωτευμένοι και πλέουν δεν το κρύβουν.

 Βασίλης Μπισμπίκης και η Δέσποινα Βανδή ντυμένοι και οι δυο στα μαύρα και φανερά αμήχανοι περπατούν προς τη Δραματική Σχολή και τα φλας των φωτογράφων πήραν κυριολεκτικά «φωτιά»!

 Βασίλης Μπισμπίκης και η Δέσποινα Βανδή ντυμένοι και οι δυο στα μαύρα και φανερά αμήχανοι περπατούν προς τη Δραματική Σχολή και τα φλας των φωτογράφων πήραν κυριολεκτικά «φωτιά»!

Πριν από λίγες εβδομάδες έκαναν την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση στη στοά του κτιρίου «Μέγαρο Έβδομης Στέγης» στο κέντρο της Αθήνας για να δώσει το παρών στα εγκαίνια της Ανωτέρας Δραματικής Σχολής «Τεχνών Εκατό» του Λάκη Λαζόπουλου.

Δέσποινα Βανδή: Το τραγούδι που αφιέρωσε στον Μπισμπίκη και η αντίδρασή του

Το ζευγάρι διασκέδασε και στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται ο Μανώλης Κονταρός και ο Γιώργος Τσαλίκης με τη Δέσποινα να αφιερώνει στον αγαπημένο της την επιτυχία «Στην αυλή του Παραδείσου».

Η Έλενα Ακρίτα πήρε σε πρόσφατο podcast θέση για τη σχέση αυτή στηρίζοντας το ζευγάρι. Το ίδιο ακριβώς έκανε και μπροστά στις κάμερες όταν τη συνάντησαν στην παρουσίαση του βιβλίου της Ρένας Κουβελιώτη.

«Δεν καταλαβαίνω γιατί η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης πρέπει να λογοδοτήσουν για το τι θα κάνουν. Τον Βασίλη τον αγαπώ πολύ, είναι ένας φίλος καρδιάς. Τη Δέσποινα δεν την ξέρω, αλλα την αγαπώ. Και τον άντρα μου έτσι τον γνώρισα. Ήταν παντρεμένος, ήμουν παντρεμένη, αλλά ερωτευτήκαμε τρελά. Ταυτίζομαι. 30 χρόνια μετά είμαστε μαζί και ευτυχισμένοι», είπε η Έλενα Ακρίτα.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Breakfast@star»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top