Δανάη Μπάρκα: Συγκινεί με την ανάρτηση για τον παππού της, Ανδρέα

Της λείπει πολύ της ηθοποιού και παρουσιάστριας

Δείτε την έκπληξη των συνεργατών της Δανάης Μπάρκα για τα γενέθλιά της

Μια συγκινητική ανάρτηση έκανε η Δανάη Μπάρκα το πρωί της Τρίτης στο Instagram, με αφορμή τη γιορτή του παππού της Ανδρέα που έφυγε από τη ζωή το 2015

Δανάη Μπάρκα: «Έφυγε από τη ζωή η ξαδέλφη μου»

Η παρουσιάστρια του Πάμε Δανάη! πόσταρε μια φωτογραφία από τα παλιά, όπου μικρούλα βρίσκεται στην αγκαλιά του αγαπημένου της παππού.

Η Βίκυ Σταυροπούλου και η Δανάη Μπάρκα στην Επίδαυρο το καλοκαίρι του 2020 /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Όπως έγραψε στην ανάρτησή της: «Σήμερα γιορτάζει. Δεν είναι εδώ αλλά γιορτάζει και θα γιορτάζει πάντα γιατί μέσα μου είναι ζωντανός. Μέσα μου υπάρχει η φωνή του, υπάρχει το γέλιο του, υπάρχει το πείραγμά του και τα τραγούδια του. Μέσα μου είναι οι βόλτες μας,οι αγορές μας, το στόλισμα του δέντρου στην γωνία του σαλονιού και οι ταινίες που βλέπαμε όταν η γιαγιά κοιμόταν. Μέσα μου είναι και οι μήνες του νοσοκομείου με τα τραγούδια μας, με τα παραμύθια μας, με τις βόλτες στους διαδρόμους, με τις γνωριμίες, με τις αγκαλιές και με το χέρι-χέρι που κρατηθήκαμε και σχεδόν δεν ξεκολλήσαμε ποτέ μέχρι την τελευταία στιγμή. Πάντα θα τον γιορτάζω γιατί πάντα θα είναι ο πιο υπέροχος παππούς του κόσμου. Κι όταν βρω τον άνθρωπο μου έτσι θέλω να είναι αστείος, δοτικός, αγαπησιάρης, δουλευταράς, ευαίσθητος, κοινωνικός και καλός άνθρωπος. Κι όταν κάνω τα δικά μου παιδιά θα τον γιορτάζουν κι αυτά γιατί θα ήθελε σαν τρελός να τα γνωρίσει και θα κάνω τα πάντα να τον μάθουν,να τον θυμούνται και να ακούν τις ιστορίες του έτσι ώστε να είναι σαν να τα έχει γνωρίσει & σαν να τα έχει αγκαλιάσει. Κι αν γίνω ποτέ γιαγιά, σαν εκείνους ονειρεύομαι να είμαι… σαν την Τούλα & τον Ανδρέα.
Να σε χαίρομαι παππού, κι ας μην σε έχω πια. Εγώ σε χαίρομαι. Αν ήξερες πόσο μου λείπεις και πόσο έχει αλλάξει η ζωή μου θα έκανες τα πάντα να γυρίσεις. Σ’ αγαπώ-ελπίζω να είσαι γύρω μας. Η γιαγιά είναι καλά, μην αγχώνεσαι ♥️
Η ποντίκω σου».

Δανάη Μπάρκα: Έγινε η νονά ενός πανέμορφου κοριτσιού

Ο πατέρας της ηθοποιού Βίκυς Σταυροπούλου, Ανδρέας, έφυγε από τη ζωή τον Μάιο του 2015. Ο πατέρας της νοσηλευόταν για πολύ μεγάλο διάστημα με σοβαρά προβλήματα υγείας στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο. Από το πλευρό του δεν έφυγαν στιγμή οι γυναίκες της ζωής του, η σύζυγός του Τούλα, η κόρη του Βίκυ, αλλά και η εγγονή του Δανάη.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top