Δανάη Μπάρκα: «Έφυγε από τη ζωή η ξαδέλφη μου»

Η εξομολόγηση της παρουσιάστριας

Οι τελευταίες ημέρες ήταν δύσκολες για τη Δανάη Μπάρκα και το αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό Hello και τον Γιάννη Βίτσα.

«Ο θάνατος, καλώς ή κακώς, υπάρχει στη ζωή μας. Αυτό που με φοβίζει είναι ότι δεν θα ξαναδώ ανθρώπους που αγαπώ. Μου φαίνεται πολύ βίαιο το να φεύγουν οι άνθρωποι που θα ήθελες να είναι δίπλα σου και να μην είναι πια. Ακριβώς επειδή με τρομάζει αυτό, εκδηλώνω τόσο έντονα τα συναισθήματά μου και δείχνω στους γύρω μου ότι νιώθω. Ίσως επειδή ελλοχεύει αυτός ο φόβος, θέλω να ξέρω πως αν χάσω κάποιον, θα έχω προλάβει να του δείξω πόσο τον αγαπώ, πόση αδυναμία του έχω πόσο τον θαυμάζω. Ο θάνατος του παππού μου με σημάδεψε. Έφυγε πριν από έξι χρόνια και ακόμη μου είναι δύσκολο να το συζητώ. Δυσκολεύτηκα να το συνειδητοποιήσω, να το αποδεχθώ, αλλά, καθώς πλέον νιώθω ότι βρίσκεται κάπου και με χαζεύει, προσπαθώ να τον βγάζω ασπροπρόσωπο».

Στη συνέχεια μίλησε για τον θάνατο της ξαδέλφης της: «Πριν από λίγες μέρες, όταν έφυγε από τη ζωή η εξαδέλφη μου ύστερα από ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας, κι εγώ έπρεπε να είμαι στην εκπομπή επί δύο ώρες καθημερινά όλη την εβδομάδα και να δείχνω χαρούμενη».
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top