Λεωνίδας Καλφαγιάννης: «Δεν είμαι καλά οικονομικά - Κάνω 2-3 δουλειές»

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου του ζήτησε συγγνώμη

Δείτε απόσπασμα από τη συνέντευξη του Λεωνίδα Καλφαγιάννη

Έχει πρωταγωνιστήσει σε αρκετά σίριαλ και μέχρι πριν από λίγα χρόνια ήταν ένας από τους ανερχόμενους ζεν πρεμιέ του θεάτρου.

Ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης βρέθηκε στο Πρωινό την Παρασκευή για να μιλήσει για όσα τον κατηγόρησε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου, όμως μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι αυτή την περίοδο δεν εργάζεται στο θέατρο. Μάλιστα, αποκάλυψε ότι κάνει τρεις διαφορετικές δουλειές για να τα βγάλει πέρα

Μαυρίκιος Μαυρικίου: «Έδωσε» τους ανεμβολίαστους ηθοποιούς

«Δε βρίσκομαι στο θέατρο αυτή τη στιγμή. Έτσι κι εγώ, όπως και άλλοι άνθρωποι αναγκάστηκαν λόγω συνθηκών να αλλάξουν για λίγο τη ρώτα τους, να προσπαθήσουν να βγάλουν τα προς το ζην. Εργάζομαι σε άλλο κομμάτι, σε δύο τρεις δουλειές. Δε θα ήθελα να αναφέρω. Δεν ήθελα να γίνει, αλλά επειδή η δουλειά δεν είναι ντροπή και δεν είμαστε μόνο οι ηθοποιοί που βρεθήκαμε σε αυτές τις δύσκολες καταστάσεις, είναι πολλοί άνθρωποι, πρέπει να προσαρμοστούμε κι έπρεπε να προσαρμοστώ κι εγώ, γιατί έχω οικογένεια. Δεν είναι εύκολο στη δική μου κατάσταση, που είμαι αναγνωρίσιμος να με δεχτούν με ανοιχτές αγκάλες. Πολλές φορές βρίσκεις μεγαλύτερη υγεία σε χώρους “λερωμένους”, όπως π.χ. σε οικοδομή, ή βενζινάδικο, παρά σε έναν χώρο που έχει λάμψη και κρύβει κάτω από το χαλί πολλή σκόνη», ανέφερε αρχικά ο ηθοποιός. 

Λεωνίδας Καλφαγιάννης

Ιδιαίτερα αποκαλυπτικός ήταν ο ηθοποιός στο Πρωινό

«Δεν μπορώ να ζητήσω εγώ από τους ανθρώπους να με πάρουν σε μία παράσταση. Μετά από όλη αυτή την κατάσταση με το #metoo, ερχόμενος κι εδώ πέρα και λέγοντας κάποια πράγματα χωρίς να πω ονόματα. Υπήρξαν αντιδράσεις γιατί ήξερα πολλά πράγματα που είχα πει κι εδώ, είχα βιώσει καταστάσεις κι όταν δε μιλάω με ονόματα και λέω, σκέφτονται ότι “Γιατί να τον έχουμε; Δε θέλουμε προβλήματα, άσε μη γίνει τίποτα και το πει”. Στον λόγο της τιμής μου δε με πήραν ούτε ένα τηλέφωνο. Μη σας κάνει εντύπωση, αυτή είναι η πραγματικότητα. Δεν ήθελα να χτυπήσω εγώ κάποιες πόρτες, δεν το έχω κάνει ποτέ. Δυσκολεύομαι, όχι ότι είναι κακό. Δεν υπάρχουν κι αυτοί οι άνθρωποι, γιατί εγώ μέχρι τώρα, ήμουν τυχερός στο ότι μου έκαναν προτάσεις. Από ένα σημείο και μετά, ίσως να πρέπει να κινηθώ κι εγώ. Δεν έχω παρέες και φίλους από τον χώρο».

Ορφέας Παπαδόπουλος: «Λέει ψέματα ο Μαυρίκιος Μαυρικίου - Με διασύρει!»

«Δεν είμαι πολύ καλά οικονομικά. Είναι ένα μέρος της δοκιμασίας μου. Δε θα έκανα υποχώρηση για ένα ριάλιτι. Δε θα ήταν ωραίο για εμένα και τη στάση μου, να πάω κατά ανάγκην να χρησιμοποιήσω τη δυσκολία μου και να βγάλω κάποια χρήματα. Ευτυχώς με έχει βοηθήσει η μάσκα στην άλλη δουλειά που κάνω τώρα. Από ένα σημείο ζήτησα να τη φοράω. Ντρέπομαι γιατί ο άλλος έχει τη διάθεση να σου πει “α, είσαι αυτός” και χάνεις πολλή ενέργεια. Η μητέρα μου με έχει βοηθήσει σε ένα σημείο οικονομικά και την ευχαριστώ γι’ αυτό», συμπλήρωσε ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης.

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και το εμβόλιο του κορωνοϊού

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε και στην... κατηγορία του θεατρικού παραγωγού Μαυρίκιου Μαυρικίου ότι είναι αρνητής του εμβολίου του κορωνοϊού.

«Είναι ένα γεγονός που έγινε στις 12 Σεπτεμβρίου. Δεν ήμουν εμβολιασμένος τότε, είχα καλή διάθεση να κάνω το εμβόλιο και… να βρεθώ σε αυτή την παράσταση. Εγώ αποχώρησα από τη δεύτερη μέρα της ανάγνωσης γιατί υπήρξε μια συμπεριφορά και κάποια λόγια όταν ρώτησα ποιο είναι το πρόγραμμα των προβών για να κανονίσω με την άλλη μου δουλειά. Τους ενόχλησε που θα κάνω άλλη δουλειά που δεν έχει καμία θεατρική υπόσταση».

Σε εκείνο το σημείο, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου επενέβη τηλεφωνικά, δηλώνοντας σχετικά: «Μιλήσαμε με τον Λεωνίδα αρκετά, κατάλαβα πάρα πολλά πράγματα. Δεν υπήρχε καμία πρόθεση να στεναχωρήσω τον οποιονδήποτε... Πραγματικά του ζητώ συγγνώμη».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top