Μουτσινάς: Μίλησε για την προσπάθεια που κάνει να υιοθετήσει δύο παιδιά

Η απάντηση που έδωσε ο Νίκος Μουτσινάς στη Μαρία Ηλιάκη

Πριν από λίγο καιρό η Μαρία Ηλιάκη μίλησε για τη σχέση της με τον πρώην συνεργάτη της, Νίκο Μουτσινά λέγοντας πως έχουν απομακρυνθεί και δε θα ήθελε να μιλήσουν.

Μαρία Ηλιάκη: «Με τον Νίκο Mουτσινά δε θέλω να μιλήσω»

Τη δική του απάντηση σε αυτές τις δηλώσεις έδωσε ο παρουσιαστής μιλώντας στην εκπομπή «Ανοιχτά». «Δεν έχω μανούρα με τη Μαρία Ηλιάκη. Με την Μαρία όντως δεν έχω μιλήσει πολύ καιρό, όπως είπε. Δεν έστειλα δώρο για το παιδί της και μπορεί να θεωρηθεί γαϊδουριά σε κάποιες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης αλλά δεν έχει συμβεί κάτι. Την έχουν καλέσει στην εκπομπή, την έχουν πάρει για να βγει σε τηλεφωνική έστω ή καλεσμένη όλα αυτά τα χρόνια και δεν έρχεται. Δεν είχε παιδί, όταν την καλέσαμε, τώρα έχει παιδί».

Μάλιστα, όταν η Αννίτα Πάνια του πρότεινε να την καλέσουν στο τηλέφωνο εκείνος απάντησε με χιούμορ: «Δεν καταλαβαίνω τι έχει γίνει. Πρέπει να την πάρω τηλέφωνο, είναι «γκομενικό» αυτό που έχει γίνει τώρα… Δεν είμαι σίγουρος, αν θέλω να την πάρουμε τώρα τηλέφωνο, όχι».

«Θέλω να αποκτήσω δύο παιδιά…είμαι στη διαδικασία»

Ο Νίκος Μουτσινάς μίλησε και για την επιθυμία του να υιοθετήσει όχι ένα, αλλά δύο παιδιά. «Θέλω να αποκτήσω παιδιά δύο… Με μπλόκαρε η γραφειοκρατία, αλλά δε θέλω να μιλήσω για αυτό. Όχι από ύφος, είμαι στη διαδικασία. Δεν μπορώ να πω λεπτομέρειες… Το τρέχω έναν χρόνο και κάτι, οπότε υπήρξαν στιγμές που είπα μήπως να μην, αφού δεν πηγαίνουν, όπως τα θέλω.

Το έλεγα χρόνια ότι θέλω, το φίλτραρα πάρα πολύ, πριν ξεκινήσω διαδικασίες για παιδί. Θέλω να πιστεύω ότι θα ήμουν καλός πατέρας. Κι όλη αυτή η δουλειά, που κάνω για τον εαυτό μου, ο τελικός σκοπός είναι για εκεί».

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top