Ελληνίδα ηθοποιός: «Έχω πει κάποια “ναι”, ενώ δεν έπρεπε να τα πω»

Η αποκάλυψη ότι ήξερε πολλά από όσα ακούστηκαν για το #MeToo

Δείτε τη συνέντευξη της Κωνσταντίνας Μιχαήλ

Για το #Metoo και τις αποκαλύψεις για κακοποιητικές συμπεριφορές στο θέατρο μίλησε γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός.  

Κωνσταντίνα Μιχαήλ: «Αν ο άνθρωπός σου σε αγαπάει, ας κάνει μία απιστία»

Στην εκπομπή Πάμε Δανάη!, η Κωνσταντίνα Μιχαήλ αναφέρθηκε και στα «ναι» που είπε στη δουλειά και δε θα έπρεπε να έχει πει.

Κωνσταντίνα Μιχαήλ

Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ γνώριζε αρκετά πράγματα από όσα συμβαίνουν στο ελληνικό θέατρο

«Οι αποκαλύψεις στο χώρο του θεάτρου πιο πολύ με στεναχώρησαν. Εκείνη την εποχή, όταν πρωτοβγήκαν στην επιφάνεια κι έβγαινε ο κόσμος και μίλαγε, τα κορίτσια και τα αγόρια, μετά τη Σοφία Μπεκατώρου, έλεγα τι πάθαμε. Πώς όταν συμβαίνει στο σπίτι σου κάτι κακό και δεν ξέρεις πως να το λύσεις; Τέτοιο πράγμα είχα πάθει. Τηλεφωνιόμασταν κάποιοι φίλοι, κάποιοι γνωστοί, τα λέγαμε, τα ξαναλέγαμε, τα αναλύαμε. Ήταν πολύ σοκαριστικό», ανέφερε αρχικά. 

Κωνσταντίνα Μιχαήλ: Αποκάλυψε πώς διατηρήθηκε σε φόρμα στην καραντίνα

Όταν ρωτήθηκε για το αν η ίδια έχει βιώσει τέτοιες συμπεριφορές, απάντησε: «Δεν είμαι θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης, ούτε βίας στον εργασιακό μου χώρο. Παρ’ όλα αυτά, δεν μπορώ να μην πω ότι έβλεπα παραβατικές συμπεριφορές. Έχω πει κάποια “ναι”, ενώ δεν έπρεπε να πω. Έχω σκύψει το κεφάλι ενώ δεν έπρεπε γιατί έπρεπε να πάει παρακάτω η δουλειά. Ήμουν τυχερή γιατί δε συνεχιζόταν αυτή η κατάσταση».

Κωνσταντίνα Μιχαήλ Πάμε Δανάη!

Κωνσταντίνα Μιχαήλ: «Δεν ήμουν στο κρεβάτι του Φιλιππίδη, αλλά άκουγα...»

«Υπήρχαν άνθρωποι που τους μάθαμε και κάποιους άλλους που δεν τους έχουμε μάθει, ίσως τους μάθουμε, που θεωρούσαμε δεδομένο ότι αν δουλέψεις μαζί τους θα το πάθεις αυτό, οπότε δεν μπορώ να πω τώρα ότι δεν ξέρω. Ούτε μπορώ να πω επειδή δεν το έπαθα εγώ, άρα δεν ξέρω. Ξέρω ότι συνέβαιναν. Το ξέρω. Αυτοί που έπρεπε να τα πουν, τα είπαν. Κι αυτοί που θα τα πουν, θα τα πουν. Καλώς έγινε αυτό το πράγμα. Υπήρξε μια ανακούφιση μετά. Είναι πια ποινικά κολάσιμο. Μπήκε στο χάρτη. Όχι άλλο. Καμιά δεν είναι μόνη της, κανένα παιδί δεν είναι μόνο του», είπε κλείνοντας η Κωνσταντίνα Μιχαήλ.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top