Κωνσταντίνα Μιχαήλ: Αποκάλυψε πώς διατηρήθηκε σε φόρμα στην καραντίνα

Σε ποιους θα κάνει μπλοκ;

Δείτε όσα είπε η Κωνσταντίνα Μιχαήλ στο «Πάμε Δανάη!»

Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» μίλησε η Κωνσταντίνα Μιχαήλ το πρωί της Παρασκευής, μετά τη fit φωτογραφία της που πόσταρε στο Instagram και συζητήθηκε πολύ!

Κωνσταντίνα Μιχαήλ: Μας δείχνει πως είναι το σώμα της μετά την καραντίνα

Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στην προσπάθεια που έκανε να διατηρήσει το σώμα της σε φόρμα στην καραντίνα, χωρίς να χάνει στιγμή το χιούμορ της.

«Τώρα μέσα στην καραντίνα έκανα κάποια γυμναστική, και λίγο πιλάτες. Αλλά “έκατσε” και το μυαλό και το σώμα με την καραντίνα και υπήρξε μια σαπίλα. Είπα δε γίνεται, πρέπει να ενεργοποιηθώ. Κοιτάχτηκα στον καθρέφτη και είπα ότι όταν ρουφιέμαι είμαι καλή», είπε αρχικά η ηθοποιός.

Κωνσταντίνα Μιχαήλ

Η Κωνσταντίνα μιμήθηκε το πρόγραμμα εκγύμνασης του Will Smith /Φωτογραφία Instagram

«Με έκραξαν κάποιοι φίλοι μου που έχουν μεγαλύτερο πρόβλημα. Τους εξήγησα ότι ο καθένας έχει μέσα του μια εικόνα για τον εαυτό του. Είχα ξεφύγει. Δεν ήταν ο σκοπός να μην τρώω τίποτα. Είμαι απόλυτα συμφιλιωμένη με το σώμα του. Έχω μια σχέση με τον χρόνο αγάπης και μίσους. Σήμερα ανέβηκα στην ταράτσα και ξεκίνησα γιόγκα με τη γειτόνισσα. Αν περιμένεις να ανοίξουν τα γυμναστήρια για να αρχίσεις να τρέχεις, δε θα έχεις πια ανάσα», συνέχισε.

Κωνσταντίνα Μιχαήλ: «Δεν μπήκα ποτέ στη διαδικασία να γίνω μάνα!»

Για την πρόσφατη φωτογραφία στο Instagram, η Κωνσταντίνα Μιχαήλ είπε γελώντας: «Στη φωτογραφία που ανέβασα, ήταν πολλοί που έγραψαν αρνητικά σχόλια, αλλά ας μην το παρακάνουν γιατί θα πέσει μπλοκ!».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top